Handig en voordelig parkeren met de Touring Pcard+

30/08/2017
interparking

10% korting

Je zou graag dicht bij je bestemming parkeren, zonder tijd te verliezen en aan een voordelige prijs? Touring stelt zijn leden een kaart voor die voordelig toegang verleent tot het uitgebreide netwerk parkings van Interparking.

Interparking werd in 1958 in Brussel opgericht en beschikt vandaag over meer dan 800 parkings in 9 Europese landen waarvan bijna 70 in België. Door voortdurend te investeren in parkeeroplossingen met respect voor het leefmilieu, is de Interparking Groep een organisatie met 100% CO2 neutraal label.

 

Waarom kiezen voor de Touring Pcard+?

Het is handig

Met de Touring Pcard+, ontwikkeld door Interparking, kan je je auto in maar liefst 66 Interparkings in België kwijt zonder ticket. Het volstaat je Pcard+ voor het [P] logo te houden aan de slagbomen aan in- en uitgang. Je hoeft dus niet meer je beurt af te wachten aan de kassa’s!

 

Je geniet van voorkeurtarieven

Met de Touring Pcard+ geniet je automatisch van promoties, zoals avondforfaits (max. €5) in de deelnemende parkings. Bovendien geniet je in alle parkings automatisch van 10% korting op je ticket, een exclusief Touring voordeel!

Dankzij de Pcard+ parkeer je bovendien 30 minuten gratis in de Parkings P1, P2 & P3 op Brussels Airport (max. 2x/dag).

 

De Pcard+ is aangepast aan jouw profiel: particulier of bedrijf

pcard_nl

 

Je vertegenwoordigt een bedrijf en hebt meer dan 5 kaarten nodig? Contacteer Interparking op het volgende e-mailadres tvancauwelaert@interparking.com.

Jouw voordeel

 • Je vermijdt wachtrijen aan de betaalautomaten
 • 10% korting op je parkeerkosten in 66 parkings (dankzij Touring)*
 • Avondforfait (van € 2,25 tot € 5 per avond) en speciaal cinematarief van € 3 in een aantal deelnemende parkings**
 • De parkeerkosten worden - naar keuze - afgehouden van je creditcard (Touring Pcard+ Private) of worden aangerekend via een maandelijkse factuur
 • Terugvordering van de btw (Touring Pcard+ business)
 • Volg je gebruik online via 'My Account'
 • 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 toegang tot het parkeernetwerk
 • Toegang tot het carwashnetwerk van Fleet-Wash
 • Toegang tot elektrische laadpalen
 • Mogelijkheid om de functie MOBIB basic te activeren op je Pcard+ waardoor je toegang hebt tot het openbaar vervoersnetwerk van de MIVB in Brussel
 • De Pcard+ is gratis en er zijn geen beheerskosten
*De actie -10% is in alle parkings geldig met de Touring Pcard+ en dit in tegenstelling met de standaard Pcard+ die betrekking heeft op een beperkter aantal parkings. 
** Het avondforfait en het cinematarief  gelden voor alle types van de Pcard+; je vindt de lijst van de deelnemende parkings per stad op www.pcard.be/nl (onderaan de pagina)

Bestel je Touring PCard+ (Private, Private+ of Business) tijdens de periode van het Autosalon (van 10 tot 21/01/2018) en ontvang automatisch 3 uur gratis parkeren per contract !

Deze 3 uur gratis parking zijn geldig in alle parkings Interparking (je vindt de lijst op www.pcard.be ), wat ook het parkeertarief is,en dit  tot 31/12/2018.

Ze worden automatisch op je Touring PCard+ toegevoegd (in het geval van een contract met meerdere kaarten, is het de eerste kaart in de lijst die zal worden gekrediteerd).
 

Hoe vraag je de gratis Touring Pcard+ aan?

Om jouw korting als Touringlid te kunnen krijgen, is het noodzakelijk de bestelling van hieruit te doen :

Ik bestel mijn gratis Touring PCard

 

 • Zodra je op de Touring pagina op de website van Interparking bent, kan je het aanvraagformulier invullen.
 • Hou alvast je referentie/lidnummer van Touring klaar (gebruik de 7 eerste cijfers). Je lidnummer is vermeld op je lidkaart, op de cover van je Touring Magazine en in onze briefwisseling. Mocht je je lidnummer niet vinden, bel dan even naar 02 286 33 32. Geen promocode nodig.
 • Je Pcard+ zal je ongeveer 3 dagen na de aanvraag per post toegestuurd worden.

Het exclusieve voordeel van 10% korting blijft geactiveerd op je kaart, zolang je lid bent van Touring.

Ben je geen lid van Touring (of niet meer) en wil je je (her)aansluiten of meer info verkrijgen, bel dan naar de klantendienst van Touring op 02 286 33 32.
 

Contact

 • Bekijk de FAQ Pcard+
 • De dienst  membership van Touring:

Voor vragen betreffende het al dan niet recht hebben op de kaart, problemen bij het invullen van het aanvraagformulier …

02 286 33 32, van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 18 uur

 • De klantendienst van Interparking:

Voor vragen betreffende de levering van je kaart, een probleempje op een bepaalde parking …

02 549 54 10, van maandag tot donderdag van 9 uur tot 17 uur, op vrijdag van 9 uur tot 16u30 ; pcard@servipark.com

Bezoek de website

Andere voordelen