Image
Orange

Telefoneren, surfen en tv kijken tegen een lagere prijs? Dat kan, dankzij Touring!

Jouw voordeel

 • Dankzij een nauwe samenwerking tussen Orange en Touring kan je als Touring-klant genieten van een ‘CoolDeal's- extra korting tot 10% op jouw internet-, tv- en gsm-abonnementen.
 • Het voordeel geldt maandelijks en blijft permanent van toepassing.
 • Deze korting komt bovenop elke promotie die je zou krijgen op het moment van inschrijving.
 • En ze geldt zelfs als je al Orange-klant bent!


De voorwaarden van dit voordeel:

 • Dit voordeel geldt uitsluitend voor particulieren zonder btw-nummer die houder zijn van een jaarproduct van Touring.
 • Dit voordeel wordt toegekend en blijft van toepassing zolang de begunstigde houder blijft van een jaarproduct van Touring en zolang hij voldoet aan de CoolDeals-voorwaarden zoals beschreven in het abonnementscontract van het Orange-product.
 • De kortingsbedragen zijn de bedragen die van kracht zijn op het moment van activering en installatie van de dienst, na de promotie geactiveerd te hebben op de CoolDeals-website.
 • De maandelijkse korting wordt in mindering gebracht vanaf de eerste factuur na de activering van CoolDeals.
 • Voor Touring-klanten die reeds klant zijn bij Orange zijn de kortingsbedragen de bedragen op het moment van de aanvraag om het voordeel te activeren.
 • De korting kan gecombineerd worden met een eventuele Orange-actie die voor iedereen beschikbaar is.
 • Dit voordeel kan op elk moment aangevraagd worden, zolang de campagne actief is op deze website.

 

Hoe kan je profiteren van het CoolDeals-aanbod?

 1.  Maak jezelf kenbaar als Touring-klant via het onderstaande formulier.
 2.  Je ontvangt de unieke promocode die je toegang geeft tot het CoolDeals-platform van Orange.
 3. Om de CoolDeals te kunnen activeren, moet je eerst klant zijn bij Orange: 

  a. Indien nog geen Orange-klant: ontdek hier alle aanbiedingen en promoties en kies het pack of abonnement dat bij je past. Ga dan naar cooldeals.orange.be en log in met je promocode. Verdere stappen vind je in punt b. 

  b. Indien reeds Orange-klant: log in op het CoolDeals-platform met je promocode, klik op “Hoe verloopt dit concreet” en vul vervolgens de rechterkolom in onder “Ik wil de promotie toepassen op een bestaand abonnement”.  Tip: Hou je Orange-klantnummer en je identiteitskaart bij de hand voor een vlotte verwerking.

Wij nodigen je uit kennis te nemen van de voorwaarden met betrekking tot de toekenning van dit voordeel die door onze partner zijn vastgesteld en waarvoor hij als enige verantwoordelijk is. Als je vragen of problemen hebt, kan alleen onze partner je helpen. Touring kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden en er kan van Touring geen schadevergoeding worden geëist.

Gegevens
Ik ken mijn Touring klantennummer
Afhankelijk van de structuur van je klantennummer zijn dit de 7 cijfers voor het streepje of de 7 cijfers na de dubbel 0.
 

Indien u dit webformulier invult, verwerkt Touring uw gegevens om de door u gevraagde dienst te kunnen leveren. Touring verwerkt deze gegevens ook voor de doeleinden vermeld in onze Privacyverklaring en overeenkomstig de toepasselijke privacyregelgeving.

Meer info over hoe Touring uw persoonsgegevens verwerkt en over uw privacyrechten? Raadpleeg hier onze Privacyverklaring of neem contact op met onze DPO via post naar Koning Albert II-laan 4, bus 12, B-1000 Brussel of per e-mail naar privacy@touring.be.

Nog vragen?

 • Vragen over jouw Touring-contract?
  De klantendienst van Touring is bereikbaar op het nummer 02 233 22 02, van maandag tot vrijdag van 8u tot 18u, of via e-mail op info@touring.be

Touring heeft geen inzage in je klantendossier bij Orange; alleen Orange kan je meer details geven over de voorwaarden van het aanbod, je abonnement, een gewenste aanpassing enzovoort.

 • Vragen over het CoolDeals-aanbod van Orange?
  Bel het nummer 5000 (als Orange-klant) of het nummer 02 475 95 00 (als niet-Orange-klant).Bas du formulaire