Image
Guide achat Touring

In elk nummer van Touring magazine brengen we een koopgids om je te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting of accessoires voor je auto, fiets, motor of andere tweewieler. Hier vind je ons advies en bijkomende informatie.

 

(TM 262)

Een elektrische auto of plug-inhybride aanschaffen is geen sinecure.

Deze 12 vragen helpen jou op weg naar een verstandige aankoop.

 

(TM 261)

Is dit een goed moment om een tweedehandsauto te kopen, en waar moet je op letten? Onze expert vertelt je er alles over.

(TM 260)

De verkoop van motorhomes neemt exponentieel toe. Wie met het idee speelt om er een aan te schaffen, mag niet over één dag ijs gaan. Stap 1: neem ons dossier aandachtig door.

 

(TM 260)

Onze simulatie van een frontale aanrijding met een auto legt niet alleen de zwakke punten van motorhomes bloot, maar onthult ook wat we zélf kunnen doen om bij een ongeval de schade te beperken.

 

(TM 260)

Met een rijbewijs B mag je met een motorhome van 3,5 ton de weg op. Inclusief lading, en daar wringt het schoentje. We zetten 15 modellen op de weegschaal en stellen overgewicht vast. Wat nu?

(TM 259)

  • Uitgebreide test van 10 multifunctionele helmen voor kinderen en tieners. Een test met tal van criteria die verder gaan dan veiligheid alleen...

(TM 258)

In samenwerking met ADAC, onze Duitse zusterclub, biedt Touring je een uitgebreide test aan van 10 dakkoffers. Heb je deze test al ontdekt in Touring magazine? Vind hier de details voor elke koffer en maak je keuze!

Je kind leren autorijden

Het is zover: je kind slaat zijn vleugels uit ... en leert autorijden. Heb je besloten om zijn of haar begeleider te zijn? Informeer je dan grondig over het leerproces vóór je hieraan begint.

Rijbewijs: welke opleidingen volgen?

Sinds de zesde staatshervorming behoort de rijopleiding tot de bevoegdheden van de Gewesten. Met als gevolg dat de manier waarop je je rijbewijs haalt enigszins anders is in de drie Gewesten. We zetten even alles op een rijtje, Gewest per Gewest …