Touring Club staat al meer dan 125 jaar voor je klaar

Touring Club

Touring Club, voor jouw mobiliteit

Ons verplaatsen, doen wij allemaal. Daarom is Touring Club er al meer dan 125 jaar lang voor elke weggebruiker. Voor dagelijkse verplaatsingen of om een stuk van de wereld te verkennen, onze mobiliteitsclub streeft naar veilige, duurzame, veelzijdige en vrije mobiliteit voor iedereen. 
 

Dus, of je nu automobilist, motorrijder of fietser bent, Touring Club vertegenwoordigt en verdedigt jouw belangen als mobiele consument en helpt haar leden op weg naar een betere mobiliteit.
 

Onze club is op die manier de grootste en meest representatieve stem van de weggebruiker en de reiziger in België.

 

Image
Touring Club

 


 

Image
Touring Club - Mobilité

Voor veilige mobiliteit

Iedereen heeft het recht om veilig en comfortabel deel te nemen aan het verkeer. Daarom informeert onze club over veilig verkeersgedrag en veilige voertuigen. En natuurlijk ijveren wij voor kwaliteitsvolle, toekomstgerichte verkeersinfrastructuur. Want veilig verkeergedrag én veilige wegen, daar begint het mee.

Meer weten over veilig deelnemen aan het verkeer?

  Ontdek onze dossiers hier 

Image
Touring Club - Véhicule électrique

Voor duurzame mobiliteit

Mobiliteit heeft een voetafdruk. Om die verder te verkleinen, moeten motorvoertuigen nog schoner, zuiniger en duurzamer worden. Touring Club ijvert voor schoon en efficiënt verkeer en begeleidt de stapsgewijze overstap naar emissievrij rijden. Ook duurzame trends als fietsen en voertuigdelen volgen wij op de voet.

Benieuwd hoe jij kan bijdragen tot duurzamere mobiliteit?

  Lees er hier alles over

Image
Touring Club - Bike assistance

Voor vrije en veelzijdige mobiliteit

Mobiel zijn, dat kan op 100-en-1 manieren. Steeds meer mensen combineren vervoersmodi of kiezen voor elke verplaatsing het meest geschikte transportmiddel. Touring informeert zijn leden over slimme en duurzame verplaatsingen en waakt erover dat iedereen een vrije keuze kan blijven maken uit een breed aanbod aan vervoersmodi. Want mobiliteit moet haalbaar en betaalbaar zijn.

Al nagedacht over het combineren van vervoersmodi?

  Laat je hier inspireren

Jouw voordelen

Onze leden leggen wij graag in de watten. Daarom geniet je als lid van Touring Club van een breed aanbod aan kortingen, promoties of exclusieve deals. Dat is niet enkel leuk, het levert jou ook echt financieel voordeel op.

  Ontdek hier onze actuele aanbiedingen

 

Image
Touring Club - Touring Info

Voor jou!

Touring Club luistert naar haar leden en levert bijstand en advies. Een vraag over de verkeerswetgeving? Een verkeerssituatie die onveilig of onduidelijk is? Of gewoon andere vragen over verkeer, mobiliteit en de standpunten die Touring inneemt?

Contacteer ons! Onze specialisten weten wellicht raad.

  +32 2 286 33 84
Van maandag tot vrijdag, van 9u-12u en 14u-17u