Image
MMV

Al meer dan 30 jaar, met een uitzonderlijke aanwezigheid in 16 van de beroemdste resorts van Frankrijk, is MMV bergspecialist die 100% kwaliteitsaccommodatie biedt in de Franse Alpen.
 
Of je nu in de zomer of de winter op vakantie gaat, of je nu kiest voor een hotelovernachting in een Clubdorp of voor een huuraccommodatie in een luxe 4* Club Residence. Je vindt altijd de vakantie die bij je past.

Jouw voordeel

 • Als Touring-klant geniet je van een permanente korting tot 20% in functie van bestemming en periode.
  • Winter: 5 tot 20% korting
  • Zomer: 10% korting
 • De partnerkorting kan worden gecombineerd met lopende promoties en speciale aanbiedingen
 • Geen boekingskosten

Aanbieding geldig voor alle boekingen voor een verblijf in zomer 2024 en/of winter 2024-2025

Hoe kan je genieten van dit voordeel?

 1. Maak jezelf kenbaar als Touring-klant via het onderstaande formulier. en ontvang de link naar de MMV-site die is voorbehouden aan onze klanten + de Touring-partnercode (site beschikbaar in het Frans of Engels).

   

 2. Volgens je voorkeur:
 • Online

  Gebruik op elk moment de link die is voorbehouden aan Touring. Deze link geef je toegang tot de volledige MMV-site. Uw Touring korting wordt automatisch toegevoegd aan de prijs van je verblijf, rekening houdend met eventuele lopende openbare promoties.
   
 •  Per telefoon of e-mail

  Boek je liever bij een MMV touroperator? Ontdek onze vakanties op internet of rechtstreeks per telefoon en gebruik de Touring partnercode wanneer je belt of een e-mail stuurt.
 • Telefoon:  +33 (0)4 92 12 62 12 (er kunnen kosten van toepassing zijn afhankelijk van de telefoonmaatschappij).
 • E-mail adres: resapartenaire@mmv.fr
Gegevens
Ik ken mijn Touring klantennummer
Afhankelijk van de structuur van je klantennummer zijn dit de 7 cijfers voor het streepje of de 7 cijfers na de dubbel 0.
 

Indien u dit webformulier invult, verwerkt Touring uw gegevens om de door u gevraagde dienst te kunnen leveren. Touring verwerkt deze gegevens ook voor de doeleinden vermeld in onze Privacyverklaring en overeenkomstig de toepasselijke privacyregelgeving.

Meer info over hoe Touring uw persoonsgegevens verwerkt en over uw privacyrechten? Raadpleeg hier onze Privacyverklaring of neem contact op met onze DPO via post naar Koning Albert II-laan 4, bus 12, B-1000 Brussel of per e-mail naar privacy@touring.be.

Meer weten over MMV

Deze Clubs verwelkomen families, groepen en natuurliefhebbers om de bergen op een andere manier te ontdekken.

 • In de winter: geniet van optimale omstandigheden met accommodatie op grote hoogte, dicht bij de pistes en in het hart van het resort,
 • In de zomer: laat je verleiden door de frisse lucht en de weidse ruimtes om te verkennen, en vul jouw voorraad aan activiteiten voor iedereen: begeleide wandelprogramma's, multi-activiteitenpassen voor kinderen, enz.

 

Een vakantie met MMV staat in het teken van het eenvoudige plezier van het samenzijn: entertainment, outdoor ervaringen, kinderclubs, wellnessruimtes, kwaliteitscatering... en precies de juiste hoeveelheid adrenaline om je een vakantie vol emotie te bezorgen.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over je toegang tot dit klantenvoordeel, je contract, je product, je communicatievoorkeur, enz.

 • Ga naar je MyTouring-klantenzone
 • Of neem contact op met onze Klantendienst op 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur).
 • Of per e-mail: info@touring.be

Heb je een vraag over MMV, de klantenkorting of de promoties van deze partner in het algemeen?