Image
Reisverzekering

Vind de reisverzekering die bij je past

Vertrek je naar het buitenland? Dan reist Touring met je mee. Sta je in panne met je auto, of heb je dringend medische hulp nodig… we helpen je uit de nood dankzij een internationaal netwerk van professionele hulpverleners en wegenwachters. Onze ambitie? Dat je altijd en overal gerust bent, want Touring is er voor jou. 

Zoek je een verzekering voor één reis of een heel jaar lang? Wil je medische bijstand voor jezelf of voor je hele gezin? Wens je ook pechbijstand in het buitenland? Aan de hand van een aantal vragen stellen we jou de meest geschikte verzekering voor.

Ik ontdek welke reisverzekering bij mij past

Image
Reislanding_1

Bij Touring kies je voor:

Meer dan 65 jaar ervaring bij pechverhelping in Europa en medische bijstand wereldwijd.
Medische interventies in het buitenland dankzij 12.000 bijstandsvoertuigen, 70 helikopters en 8 ambulancevoertuigen.
Een internationaal netwerk van meer dan 60.000 ervaren wegenwachters.
Onbeperkte terugbetaling van medische en repatriëringskosten in het buitenland (tandartskosten voor dringende verzorging zijn beperkt tot € 250 per verzekerde) en voor nazorg in België krijg je tot € 6.000 per verzekerde terug.
Image
babagae
Vervroegde terugkeer, bijvoorbeeld in geval van hospitalisatie of overlijden van een familielid tot de 2e graad of bij zware schade aan de woonplaats.
Videocalls in je eigen taal met een dokter in België bij medische vragen.
De mogelijkheid om één enkele reis of al je reizen gedurende 1 jaar te verzekeren.

De lijst hierboven is niet exhaustief. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kan je de algemene voorwaarden en de infofiches raadplegen op de pagina van jouw product.

Image
pechverhelping-depannage

Worden niet gedekt door onze reisverzekeringsproducten:

Elke gebeurtenis die reeds gekend is voor de onderschrijving en/of het vertrek naar het buitenland.
De schadegevallen die plaatsvonden buiten de verzekeringsperiode.
Elke gebeurtenis die zich na de eerste opeenvolgende 3 maanden van het verblijf in het buitenland voordoet.
Wat onze klanten zeggen:
Stéphanie

Interventie 11/06/2023

Ik had een videocall met een arts. Hij was precies, attent en het voelde meteen vertrouwd. Wanneer je ziek bent, en dan nog alleen in het buitenland bent, dan is het heel geruststellend om meteen professioneel advies te krijgen. Dank u!
Stéphanie

Interventie 05/08/2023

Het duurde niet lang vooraleer ik iemand aan de lijn had. Die persoon was vriendelijk en hij maakte zelfs grapjes, ondanks dat het midden in de nacht was. Hij heeft geholpen om mijn situatie te relativeren.

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Touring NV – Koning Albert II laan 4 B12, B-1000 Brussel - IBAN: BE97 0689 0997 8649 - BIC: GKCCBEB - RPR Brussel – BTW BE 0403.471.401, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissie, voor AG Insurance NV.

Deze pagina bevat algemene informatie over de verzekeringsproducten van AG, Belgische verzekeringsonderneming. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van het gestandaardiseerd informatiedocument over het verzekeringsproduct alvorens het product te onderschrijven. De exacte omvang van de waarborgen vindt u in de contractuele voorwaarden. De algemene voorwaarden kan u terugvinden op www.touring.be. Deze (pre)contractuele informatie en een offerte met een premieberekening zijn gratis verkrijgbaar bij Touring.

De Belgische wet is van toepassing op onze verzekeringscontracten.

Een premieberekening aanvragen

Contacteer ons op 02 286 34 45 voor een gratis premieberekening.

Klachtendienst en ombudsman

In eerste instantie kan je met vragen of problemen terecht bij Touring. Heb je een klacht? Neem dan contact op met de Dienst Klachtenbeheer. Contactgegevens Touring Dienst Klachtenbeheer, Koning Albert II laan 4 B12, B-1000 Brussel. Tel. : 02 233 22 02,

mail : complaint@touring.be. Als de oplossing die de klachtendienst voorstelt voor jou niet volstaat, kan je het geschil ook voorleggen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel. : 02 547 58 71 – www.ombudsman-insurance.be