Je Touring klantenvoordelen

Haal het maximum uit je contract, dankzij jouw voordelen! Ze zijn voorbehouden aan klanten die bij ons een jaarproduct hebben en je kan ze verkrijgen met je klantennummer.                        

Momenteel in de kijker

Tijdelijke acties, wedstrijden, nieuwe partners ... Hier gebeurt het!    

Tankkaarten

Profiteer van een korting van € 0,10/liter op de officiële prijs. De twee Touring-kaarten dekken samen 3 van de 4 tankstations in België; zo heb je keuze te over!    

Parkeren in de stad & op de luchthaven

Parkingreservatie en gratis fast track op Brussels South Airport, je gratis Touring Pcard+ voor de parkings op Brussels Airport en in Belgische steden, er is voor elk wat wils.

Vignetten en badge

Touring geeft je korting op je snelwegvignetten en helpt je om wachtrijen te vermijden met je gratis elektronische tolbadge!

Reizen & vrije tijd

Kortingen op je vakantie in de bergen, je campingverblijf, je annulatieverzekering of een huurauto op maat.    

NIEUW: meer voordelen in het buitenland - met het One Road programma

Geniet van extra voordelen met One Road. Dit voordeelprogramma werd ontwikkeld door onze partner, de Fédération Internationale de l'Automobile (FIA), voor haar internationale netwerk. Touring is de exclusieve begunstigde voor België!

 

Image
VFM Booking.com

4% tot 6% korting op je hotelboekingen gedurende het hele jaar, naast andere lopende kortingen of loyalty promoties.

Booking.com

Image
VFM Viator

10% korting op activiteiten en uitstapjes tijdens je verblijf in het buitenland: rondleidingen, culinaire wandelingen, verkenning van historische locaties en monumenten,...

Viator

 

 

Image
VFM Odalys Vacances

8% tot 30% korting op accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Kroatië.

Odalys Vacances

 

 

Dagelijks

Geniet van een Touring-tarief voor je telefoon- en internetaansluiting, de beveiliging van je woning en de plaatsing van zonnepanelen.        

Praktische Touring-diensten

Krijg een antwoord van een specialist op je medische, toeristische en juridische vragen. Geniet in het buitenland van medisch advies op afstand. Meld je pechgeval online en krijg prioritaire bijstand. Configureer je route online. En blijf met Touring Magazine op de hoogte van alles wat te maken heeft met mobiliteit, reizen ... en jouw voordelen!                        

De exclusieve Move On-diensten

Heb je een Move On-contract afgesloten? Dan geeft dat jou recht op gratis extra diensten.