Image
Touring Magazine

Laat je inspireren door Touring Magazine

Touring Magazine wordt gratis verspreid onder onze klanten. Elk nummer neemt je mee op reis en dompelt je onder in mobiliteitskwesties en het laatste autonieuws, doorspekt met tips. En het biedt je ook tal van voordelen!

Touring Magazine is opgedeeld in drie hoofdrubrieken

  • In het eerste deel, Reizen, nemen we je mee op ontdekkingstocht naar verre bestemmingen, stellen we in eigen land fiets- en wandelroutes voor, aangevuld met een lijst van goede adresjes in de regio, en nodigen we je uit om op citytrip te vertrekken naar minder bekende, maar daarom niet minder verrassende bestemmingen. Toerisme staat centraal in de missie van Touring, en dat voel je meer dan ooit.

 

  • De mobiliteitsrubriek van het magazine brengt je, aan de hand van diepgaande studies, artikelen over je verplaatsingen, over de multimodale mobiliteit van vandaag en alles wat daarmee samenhangt. Onze experts op het gebied van auto’s, fietsen en motorfietsen testen voor jou de recentste modellen en accessoires. En om ervoor te zorgen dat je geen kat in een zak koopt, pakken we uit met diepgaande koopgidsen.

 

  • In het derde en laatste deel van ons magazine vind je onze rubriek Vraag & Antwoord over de wegcode en onze Verkeersquiz om jouw verkeerskennis te testen.

 

  • Onze klanten in de watten leggen blijft een van Tourings prioriteiten, en daarom tref je in elk nummer van het magazine ook een aantal exclusieve voordelen aan.

 

  • Tot slot zal je in tal van artikelen QR-codes zien staan. Al wat je moet doen is die codes scannen met je smartphone, en je wordt doorgestuurd naar onze blog. Waar je nog meer informatie vindt over de onderwerpen die jou interesseren. Veel leesplezier!

 

Image
TM257_eerste keer

Jouw voordeel

Het Touring magazine wordt gratis opgestuurd naar al onze klanten.

Een selectie artikelen vind je echter ook integraal online.

Ik ontdek

 

Touring magazine

Gratis opgestuurd naar al onze klanten
Laatste magazines vind je integraal online