Touring voor 5de keer Top Employer

Top Employer certificaat erkent leidende werkgevers wereldwijd

 

Brussel, 7 februari 2018. Touring heeft gisteravond voor de vijfde keer het Top Employer certificaat in ontvangst mogen nemen tijdens het ‘Certification Dinner’ in de Albert Hall in Brussel. Het certificaat wordt wereldwijd toegekend aan werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

Het jaarlijks onderzoek, dat wordt uitgevoerd door het internationaal befaamde Top Employers Institute, onderscheidt leidende werkgevers die uitstekende werknemersvoorwaarden bieden, individuele talenten ontwikkelen over alle lagen binnen de organisatie heen en er continu naar streven om het werkgelegenheidsbeleid te optimaliseren.

Het genoemde instituut beloont prominente bedrijven wereldwijd met een certificaat. In België maakt Touring deel uit van een selecte groep organisaties die de Top Employers België / Belgique 2018-certificering behaalden.

Aan de certificering gaat een rigoureus onderzoeksproces vooraf waarin wordt nagegaan of de organisatie voldoet aan de vereiste hoge standaard. Om de validiteit van het proces verder te versterken, worden alle antwoorden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

Certificaat heeft extra glans voor Touring

Touring-managers Olov Andersson, Directeur Human Resources, en Talent Manager Bernard Metten zijn uiteraard verheugd om het certificaat in ontvangst te nemen. Niet voor het eerst overigens want Touring kon eerder al 4 keer het felbegeerde certificaat verzilveren.

Olov Andersson over de andere laureaten: “In de selectie van dit jaar tellen we niet zoveel Belgische bedrijven maar voornamelijk multinationals. Die grote bedrijven hebben uiteraard veel meer resources en financiële middelen om hoog te scoren in dit soort certificeringsprocedures.” Bernard Metten vult aan: “Als ik naar de andere bedrijven kijk die ook een certificaat hebben verkregen, kan ik alleen maar vaststellen dat we op hoog niveau meespelen.”

Meer info over het Top Employers Institute en het certificeringsbeleid: www.top-employers.com