Image
Tolpoortjes - péage in Frankrijk

Wie tijdens vakantieperiodes op buitenlandse autosnelwegen rijdt, kent het fenomeen: ellenlange files aan de tolpoorten. En ook stress omdat je kredietkaart het niet doet. Intussen worden ze ook in de auto achter jou zenuwachtig. Herkenbaar?

De oplossing is eenvoudig én gratis: de elektronische tolbadge Fulli Nomade. De badge kan je gratis via onze website aanvragen. Daarna gaan de tolpoorten in Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs Italië automatisch voor jou open.

tolpoorten
Met een tolbadge hoef je niet te stoppen noch ter plaatse te betalen. Foto: Ryhor Bruyeu


Geen files aan de tolpoorten

Met de tolbadge kan je gebruikmaken van de tolpoorten, bedoeld voor de houders van zo’n badge. Aan die tolpoorten staan geen files. Je kan dus gewoon doorrijden, weliswaar aan lage snelheid. Dankzij de badge wordt jouw auto automatisch herkend (je hoort een korte geluidstoon). Vervolgens gaat de slagboom automatisch open. De betaling gebeurt via maandelijkse domiciliëring.

Saint Arnoult En Yvelines – France, August 19, 2019 : Cars payting at the tollbooth to drive on the highway
De péages in Saint Arnoult En Yvelines, Frankrijk.


Frankrijk, Spanje, Portugal ... en zelfs Italië

Er bestaan twee uitvoeringen van de Fulli-tolbadge. De Fulli Nomade-versie (waarde: 11 euro) werkt op de Franse, Spaanse en Portugese snelwegen. De Fulli Nomade + badge (waarde: 15 euro) werkt aanvullend ook aan de Italiaanse tolpoorten.

Je betaalt enkel gebruikskosten voor de maanden waarin je de tolpoorten gebruikt. Concreet: 1,70 euro/maand in Frankrijk (2,20 euro/maand indien factuur op papier). In Spanje, Portugal en Italië betaal je 2,40 euro/maand. Na 24 maanden van inactiviteit betaal je 10 euro voor niet-gebruik.


Bestel gratis jouw tolbadge

Beide tolbadges zijn verkrijgbaar via onze website. Opgelet: je wordt doorgestuurd naar de website van Fulli waar je in eerste instantie het land moet aanpassen. Standaard staat dat op ‘France’, maar dat moet je uiteraard veranderen naar ‘Belgique’.

Als alle gegevens ingevuld zijn, ontvang je een sms met een code. Die code dient om jouw domiciliëring te activeren. Eén euro gaat van je rekening om de domiciliëring te testen, maar dat bedrag wordt op jouw eerste afrekening in mindering gebracht.

Uiterlijk twee weken later ligt de tolbadge in jouw brievenbus. Bevestig de badge aan de binnenkant van je voorruit, en de tolpoorten gaan voortaan automatisch voor jou open.


Zomeractie

Deze badge is gratis voor jou! Je kunt kiezen tussen de Fulli Nomade (Frankrijk, Spanje, Portugal) ter waarde van € 11 of de Fulli Nomade + (ook met Italië) ter waarde van € 15.

Tijdelijke zomeractie:

  • De portokosten (ter waarde van € 10) en de gebruikskosten in Frankrijk gedurende 12 maanden (ter waarde van maximaal € 28, afhankelijk van de gebruiksfrequentie) zijn eveneens gratis.
  • Je betaalt dus enkel voor je tol en eventueel gebruik buiten Frankrijk.
  • Aanbod geldig voor alle bestellingen tot 14/09/23.

Meer weten over de Fulli Nomade tolbadge? Je vindt alle details hier.