Image
Tolpoortjes - péage in Frankrijk

Wie tijdens vakantieperiodes op buitenlandse autosnelwegen rijdt, kent het fenomeen: ellenlange files aan de tolpoorten. En ook stress omdat je kredietkaart het niet doet. Intussen worden ze ook in de auto achter jou zenuwachtig. Herkenbaar?

De oplossing is eenvoudig én gratis: de elektronische tolbadge Fulli Nomade. De badge kan je gratis via onze website aanvragen. Daarna gaan de tolpoorten in Frankrijk, Spanje, Portugal en zelfs Italië automatisch voor jou open.

Met een tolbadge hoef je niet te stoppen noch ter plaatse te betalen.


Geen files aan de tolpoorten

Met de tolbadge kan je gebruikmaken van de tolpoorten, bedoeld voor de houders van zo’n badge. Aan die tolpoorten staan geen files. Je kan dus gewoon doorrijden, weliswaar aan lage snelheid. Dankzij de badge wordt jouw auto automatisch herkend (je hoort een korte geluidstoon). Vervolgens gaat de slagboom automatisch open. De betaling gebeurt via maandelijkse domiciliëring.

Saint Arnoult En Yvelines – France, August 19, 2019 : Cars payting at the tollbooth to drive on the highway
De péages in Saint Arnoult En Yvelines, Frankrijk.


Frankrijk, Spanje, Portugal ... en zelfs Italië

Er bestaan twee uitvoeringen van de Fulli-tolbadge. De Fulli Nomade-versie (waarde: 11 euro) werkt op de Franse, Spaanse en Portugese snelwegen. De Fulli Nomade + badge (waarde: 15 euro) werkt aanvullend ook aan de Italiaanse tolpoorten.

Je betaalt enkel gebruikskosten voor de maanden waarin je de autosnelwegen gebruikt. Concreet: 1,70 euro/maand in Frankrijk (2,20 euro/maand indien factuur op papier). In Spanje, Portugal en Italië betaal je 2,40 euro per gebruikte maand. Als je gedurende 24 maanden de tolbadge niet gebruikt, betaal je 10 euro voor niet-gebruik.


Bestel gratis jouw tolbadge

Deze badge is gratis voor jou! Je kunt kiezen tussen de Fulli Nomade (Frankrijk, Spanje, Portugal) ter waarde van € 11 of de Fulli Nomade + (ook met Italië) ter waarde van € 15.

Beide tolbadges zijn verkrijgbaar via onze website. Opgelet: je wordt doorgestuurd naar de website van Fulli waar je in eerste instantie het land van oorsprong moet aanpassen. Standaard staat dat op ‘France’, maar dat moet je uiteraard veranderen naar ‘Belgique’.

Als alle gegevens ingevuld zijn, ontvang je een sms met een code. Die code dient om jouw domiciliëring te activeren. Eén euro gaat van je rekening om de domiciliëring te testen, maar dat bedrag wordt op jouw eerste factuur in mindering gebracht.

Uiterlijk twee weken later ligt de tolbadge in jouw brievenbus. Bevestig de badge op je voorruit, en de tolpoorten gaan voortaan automatisch voor jou open.


Meer weten over de Fulli Nomade tolbadge? Je vindt alle details hier.