Touring Total tankkaart

- €0,10 per liter

Als lid van Touring kan je de tankkaart Touring Total aanvragen. Nog niet gebeurd? Haast je, want met deze kaart geniet je van verschillende mooie voordelen.

Dit zijn de karakteristieken:

 • De kaart is gratis.
 • Maximum 2 kaarten per Touring klant.
 • Je krijgt 10 eurocent per liter korting op de officiële brandstofprijs* in de tankstations van Total in België. Op een tankbeurt van 50 liter krijg je dus zo maar eventjes €5 korting, ten opzichte van de officiële prijs. Indien de prijs aan de pomp lager is dan de officiële prijs verminderd met de korting, betaalt u de prijs aan de pomp. U geniet dus altijd van het meest voordelige tarief.
 • Je kan met de kaart terecht in meer dan 14.000 tankstations van Total over heel Europa. Opgepast! Deze kaart is een handig betaalmiddel overal in Europa maar, in het buitenland, betaal je altijd de officiële brandstofprijs (zelfs indien de prijs aan de pomp die dag lager is) en dit zonder de korting.
 • Je kan met de kaart op heel wat Europese tolwegen betalen.
 • De betaling van de transacties gebeurt 2 keer per maand. Hiervoor dient u een domiciliëring te onderschrijven aan de hand van het formulier dat u ontvangt (zie hieronder voor de aanvraag).
 • De Touring Total tankkaart is enkel voor particulier gebruik. Er is dus geen facturatie mogelijk.

* De officiële prijs is de officieel toegelaten maximumprijs van de petroleumproducten. Het is verboden om een petroleumproduct boven deze prijs te verkopen, maar uiteraard mag het wel onder die maximumprijs worden verkocht.

 

Jouw voordeel

10 cent/getankte liter korting op de officiële prijs in de Total tankstations in België.
Jouw tankkaart aanvragen :

 1. Vraag je kaart online aan.
 2. Je krijgt de domiciliëringspapieren thuisgestuurd.
 3. Vul deze in en stuur ze terug, samen met de ondertekende algemene voorwaarden naar onderstaand adres.
 4. Je tankkaart wordt je toegestuurd binnen de 2 weken.
  Om veiligheidsredenen volgt de geheime code van jouw kaart in een aparte verzending.

Vraag je gratis kaart aan

Omwille van een technische beperking mogen de velden Straat en Nummer samen niet meer dan 25 karakters (spaties inbegrepen) bevatten.

Klantendienst Total tankkaarten:
Heb je vragen over je Touring lidmaatschap of over dit ledenvoordeel ? De klantendienst van Touring is tot je beschikking : Tel : 02 233 22 02 (van maandag tot vrijdag, van  8 tot 18 uur), email : [email protected]

Adres

 

Total - Cards Department

Handelstraat, 93
1040 Brussel
België

Bezoek de website

Andere voordelen