Zwitsers autowegenvignet zonder aanschuiven

Vignet Switzerland

€2 korting

Ben je van plan om naar Zwitserland te reizen? Vraag op voorhand je autowegenvignet aan en sta nooit meer in de file aan de grens.

In Zwitserland moeten bestuurders van motorvoertuigen en aanhangwagens tot en met 3,5 ton een wegenvignet aankopen om gebruik te mogen maken van de Nationale wegen van de 1ste en 2de klasse (autosnelwegen en expreswegen). Via Touring kan je het vignet voor een kleine meerprijs op voorhand aanschaffen. Zo sta je aan de grensovergang niet in de file om je vignet te kopen.

 

Er bestaat enkel een jaarvignet. Het vignet kleef je op de voorruit van de wagen en is 14 maand geldig vanaf 1 december vóór het jaar van geldigheid tot en met 31 januari ná het jaar van geldigheid. Concreet: het vignet 2018 is bijvoorbeeld geldig vanaf 1 december 2017 tot en met 31 januari 2019.

 

Opgelet: voor een caravan of een aanhangwagen dien je een tweede vignet aan te schaffen. Het vignet kleef je op een deel dat niet kan losgemaakt worden.

Jouw voordeel

Je kan een vignet aankopen

- bij Touring: de prijs bedraagt €38,50 voor Touring leden en €40,50 voor niet-leden.

 

Aankoop in onze Touring Shop

Touring Shop - Wetstraat 44 - 1040 Brussel.
Openingsuren: maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.

ecovignet@touring.be

 

Bestelling via briefwisseling

Wij vragen je een overschrijving te doen gelijk aan het bedrag van het aantal gewenste vignetten plus €6,21 voor de (verplichte) aangetekende zending.

De betaling dient te gebeuren op het rekeningnummer van:

Touring Shop
Wetstraat 44
1040 Brussel

IBAN: BE16001326472774
BIC: GEBABEBB

Met vermelding van ‘(aantal) vignetten Zwitserland’

Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling via aangetekend schrijven verzonden. De termijn tussen de betaling en de levering bedraagt ongeveer 7 dagen.

 

 

auto5 logo klein

In voorraad in de 55 verkooppunten van Auto5

Prijs: €42 - Korting Touring-leden: €2 op vertoon van je lidkaart aan de kassa.

Nog eenvoudiger: reserveer je vignet online op  Vignet Zwitserland op Auto5.be .
Om te genieten van de ledenprijs, gebuik de promocode "touring". In dat geval zal men ook je lidkaart vragen aan de kassa.

 

Je vindt de Auto5 centers op www.auto5.be               

 

Andere voordelen