Touring sleept de titel van Leading Employer in de wacht

Na jaren als Top Employer mag Touring zich voortaan ‘Leading Employer’ noemen. Een knappe prestatie waarmee we bij de top 1% van de beste bedrijven in België horen.

Leading Employer is een organisatie die een rangschikking opmaakt van actieve werkgevers op de arbeidsmarkt. Voor België werden er zo’n 40.000 bedrijven geanalyseerd. Dat doen ze door aan de hand van artificiële intelligentie en data-analyse objectieve informatie te verzamelen over de reputatie van een bedrijf, zowel intern als extern.

1 miljoen gegevens geanalyseerd

Het resultaat van deze diepgaande analyse, waarbij 1 miljoen gegevens geanalyseerd werden, is dat Touring bij de top 1% van de 40.000 geëvalueerde bedrijven in België behoort. Een prestatie waar we terecht trots op mogen zijn!

Onze troeven volgens de organisatie zijn:

  • De tevredenheid (feedback van werknemers, kandidaten en stagiairs)
  • De inhoud van de informatie over het bedrijf
  • De inhoud van de jobaanbiedingen
  • De aanwezigheid op de sociale media (aantal volgers)
  • Onze waarden
  • De redenen om voor Touring te kiezen als werkgever

Een gedeeld succes

Elke medewerker van Touring heeft bijgedragen aan dit succes. Onze wegenwachters op de baan, alle collega’s in rechtstreeks of onrechtstreeks contact met de klanten, de afdelingen marketing, communicatie en HR en alle interne diensten die hun uiterste best doen om de best mogelijke serviceondersteuning te bieden.

Bij de Leading Employers van het land horen, betekent dat we consistent presteren en dit ook extern uitdragen via het web. Tegelijkertijd krijgen we uit deze analyse ook heel wat input om ons HR-beleid verder te optimaliseren. We blijven ons inzetten om nóg beter te worden voor onze klanten.

Positieve bedrijfscultuur

We hebben ons Talent Team versterkt om in deze “war for talent” sneller de juiste talenten te kunnen vinden en in te zetten op retentie en ontwikkeling. Ook bekijken we hoe we het rekruteringsproces continu kunnen optimaliseren door meer in te zetten op "employer branding" en onze jobsite te moderniseren. 

We blijven kapitaliseren op onze waarden. Op die manier bouwen we verder aan een bedrijfscultuur die gebaseerd is op samenwerking, positiviteit, vertrouwen en menselijkheid, met oog voor een goede werk-privébalans, en waarbij we onze collega’s actief begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.