Touring fietsonderhoud en herstelling

Waar moeten we naartoe komen ?

Geef ons de postcode van de plaats waar we het onderhoud of herstelling moeten uitvoeren. Indien je de postcode niet terugvindt in de lijst, selecteer dan de overeenstemmende optie.
 
 

Voor welk type interventie ?

 
Je kunt bijkomende informatie achterlaten die onze technicus zal helpen om zijn interventie voor te bereiden:
 
Je kunt bijkomende informatie achterlaten die onze technicus zal helpen om zijn interventie voor te bereiden:
 
 
 

Wanneer wil je dat we langs komen ?

Kies de dag en periode wanneer je wilt dat wij naar je toe komen. Na het indienen van je aanvraag wordt je binnen 48 uur teruggebeld door een van onze medewerkers, met wie je een precies tijdstip voor een afspraak kunt bepalen. 
 
 

Voor welke fiets ?

 

Voor wie en waar moeten we komen ?

Sorry, de dienst is in jouw regio nog niet beschikbaar. Maar wil je op de hoogte blijven van de dienst ?

De diensten fietsonderhoud en herstelling zijn nog niet beschikbaar in jouw regio. Als je op hoogte wil gehouden worden wanneer dat wel het geval wordt, laat ons dan je e-mail adres achter en we sturen je een bericht zodra het zover is :

Indien u dit webformulier invult, verwerkt Touring uw gegevens om de door u gevraagde dienst te kunnen leveren. Touring verwerkt deze gegevens ook voor de doeleinden vermeld in onze Privacyverklaring en overeenkomstig de toepasselijke privacyregelgeving.

Meer info over hoe Touring uw persoonsgegevens verwerkt en over uw privacyrechten? Raadpleeg hier onze Privacyverklaring of neem contact op met onze DPO via post naar Koning Albert II-laan 4, bus 12, B-1000 Brussel of per e-mail naar privacy@touring.be.