Bijstandsdiensten van Touring hebben nieuwe aandeelhouders

Touring heeft het aandeelhouderschap van zijn operationele en commerciële activiteiten, zoals de pechverhelping en de reisbijstand, overgedragen aan verzekeraar AG en bank BNP Paribas Fortis.  Deze eigenaarswissel is een belangrijke stap voor Touring, en het geeft ons de mogelijkheden om onze bijstandsdiensten te versterken en uit te breiden. Dat is nodig, nu mobiliteit zo sterk en zo snel verandert, bijvoorbeeld door de opkomst van elektrisch rijden, van deelmobiliteit en van geconnecteerde voertuigen.

Je hoeft je in elk geval geen zorgen te maken: Touring blijft aan jouw zijde staan om mobiliteit zo zorgeloos en zo aangenaam mogelijk te maken. Krijg je pech onderweg, of gaat er wat mis op reis in het buitenland, dan staat hetzelfde team van Touring nog altijd voor jou klaar.

Touring blijft dus Touring. Onze eigen wegenwachters in hun geel-blauwe Touring-wagentjes blijven ook in de toekomst het land doorkruisen om zo snel mogelijk gestrande automobilisten, motorrijders en fietsers weer op weg te helpen. En dat 7 op 7, 24 op 24. En vanzelfsprekend blijft Touring deel uitmaken van een groot internationaal netwerk dat jou ook in het buitenland bijstaat in geval van pech, ongeval of ziekte.

De meest zichtbare verandering voor jou, onze klant, is dat onze bijstandsproducten nu verzekeringsproducten van AG zijn. Touring is inderdaad een erkend agent van AG Insurance. Maar onze diensten blijven ook in de toekomst de naam van Touring dragen.

De vzw Touring van zijn kant blijft, als onafhankelijke en autonome stem van de weggebruiker in België, jouw belangen verdedigen in de media en bij de verschillende beleidsniveaus. Door een Touring verzekeringsproduct af te sluiten, wordt je automatisch en gratis ook lid van deze vzw Koninklijke Belgische Touring Club.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.