Image
idées-cadeaux-noel

De zoektocht naar een leuk cadeau is geen sinecure. Gelukkig worden we deze dagen om de oren geslagen met inspirerende lijstjes en Touring kon uiteraard niet achterblijven: 9 leuke cadeautips voor de mobiele medemens.

Magnetische smartphonehouder

Weet jij ook geen blijf met je smartphone die je als GPS in je auto wil gebruiken? Deze magnetische houder brengt soelaas en mag nog gezien worden ook. Niet helemaal je ding? In het gamma van Baseus vind je nog meer fraaie smartphonehouders, al dan niet magnetisch en al dan niet voor jezelf.

Image
magnetische smartphonehouder

© Baseus

Dashcam met ingebouwde GPS

Dashcams zijn populair en je hebt ze tegenwoordig ook met een ingebouwde gps. Dat kan handig zijn voor de bewijslast in het geval van een incident of ongeluk. Vanaf pakweg 100 euro koop je al een betrouwbare dashcam met ingebouwde gps inclusief een videocamera die elk detail nauwkeurig registreert.

Veiligheid voor alles: een stephelm

Een ongelukje met een step is snel gebeurd en zeker in dit seizoen als de wegen er nat en glad bij liggen. Ga eens kijken bij een sportwinkel in jouw buurt maar laat je niet verleiden tot het allergoedkoopste model. Mag het iets meer kosten en origineel zijn? Bekijk de futuristische inklapbare helm van Closca eens!

Image
stephelm

© Closca

Een fluohesje met ledlampjes

Gezien worden in het verkeer is van levensbelang en als het nog opvallender mag zijn dan een klassiek fluohesje, waarom dan niet zo’n hesje met ingebouwde led-lampjes aanschaffen? Toegegeven, je ziet eruit als een levende kerstboom maar je wordt wél van ver gespot!

Je fiets ophangen in je woonkamer

Is jouw fiets – of die van een ander – zo mooi dat je ’m wil ophangen in de woonkamer? Zorg dan minstens voor een even fraai ophangsysteem zoals dit betaalbaar exemplaar van hout en messing.

Image
fietshanger

© Made.com

Een verrekijker voor de nieuwsgierige wandelaar

Met een compacte verrekijker kun je elke fervente wandelaar plezieren. Ze bestaan in alle prijscategorieën maar wees ook niet té gierig want sommige kijkers zijn hun prijs meer dan waard. Laat je goed informeren voor je er een strik omheen drapeert.

Een Zwitsers zakmes

Weinig origineel? Neen hoor, want het Zwitserse Victorinox pakt elk jaar rond deze tijd uit met speciale eindejaarreeksen. En als je daarin je gading niet vindt, ga dan eens snuisteren bij de ‘limited editions’

Image
zakmes

©Vicorinox

Een oerdegelijk fietsslot

Besparen op je fietsslot is zelden een goed idee en al zeker als je met een duur elektrisch exemplaar op stap bent. Ken je iemand met een goedkoop fietsslot, dan doe je hem of haar zeker een plezier met een oerdegelijk antidiefstalslot. Laat je goed informeren bij een vakman, lees: een klassieke maar betrouwbare fietsenhandelaar.

Herlaadbare kampeerlantaarn met dynamo

Ideaal voor de kampeerder die ver wegblijft van stopcontacten en andere stroombronnen want deze kampeerlantaarn heeft een ingebouwd dynamosysteem. Batterij plat? Even aanzwengelen en het licht floept weer aan.

© Decathlon

Image
kampeerlantaarn
Deel deze inhoud