Image
Goboony
Partnerinfo: Maak kennis met Goboony, een website waar je zorgeloos motorhomes kan huren van particuliere eigenaars. Het aanbod is enorm.


Niet iedereen kan zich een minihuis op wielen veroorloven. En niet alle motorhome-eigenaars hebben de tijd om het maximale nut uit hun hebbeding te halen. Ziedaar de bestaansreden van Goboony, een huur- en verhuurplatform van motorhomes.


Op het online deelplatform bieden particuliere eigenaars hun motorhome te huur aan onder zelfgekozen voorwaarden. Potentiële huurders kunnen er grasduinen in het aanbod van 3.000 eigenaars. Het platform is al actief in België, Nederland, Groot-Brittannië en Italië.

Het Goboony-platform is actief in verschillende landen, waaronder België.


Hoe werkt het?

In een handomdraai vind je een gepaste camper. Geef op Goboony het land in waar je de motorhome wil huren, de gewenste periode en het aantal slaapplaatsen dat je minstens nodig hebt. Daarna krijg je een hele lijst aan mogelijkheden en kan je gaan filteren op bijkomende wensen. Denk aan de uitrusting van de camper en het voertuig, de maximale leeftijd, het merk, de brandstof, … noem maar op.

Goboony motorhome huren
Je kan je selectie verfijnen door in de linkerbalk extra wensen op te geven.


Je krijgt meteen de totale verhuurprijs en de prijs per dag te zien. Let wel, er komen verder in de reservatiemodule ook nog schoonmaak-, service- en garantiekosten bij. Elke verhuuraanvraag blijft echter vrijblijvend.


Goboony neemt zorgen weg

Goboony zorgt voor de praktische en administratieve omkadering. Denk aan verzekering, huurcontract, betaling, … het soort zaken waar je als eigenaar of huurder liever niet mee bezig bent. Een win-winsituatie dus.


Ideaal als je voor het eerst wil proeven van reizen met een motorhome. Of voor motorhomebezitters die hun investering voor een stuk willen terugverdienen. Al is dat zelden de belangrijkste motivatie. Veel eigenaars willen vooral hun ervaringen delen met anderen, blijkt uit de getuigenissen op de Goboony website.


Wil je dus je ervaring delen en wat extra verdienen als motorhome-eigenaar, of eens een motorhome huren van een particulier? Slechts één adres: www.goboony.be.

Deel deze inhoud