Image
campings Tarragona
Partnerinfo – Campings Tarragona beschikt over 54 campings, waaronder 7 van de beste van Europa. Welkom in het zuidwesten van Catalonië.

De meer dan 50 campings van Campings Tarragona bevinden zich aan de kust van de Spaanse Costa Dorada of in de bergen in het binnenland, het prachtige Terres de l'Ebre. Terres de l’Ebre - Ebro in het Spaans - is een van zeven regio’s in Catalonië en situeert zich ten zuiden van de rivier de Ebro.

Campings Tarragona


De regio staat bekend om zijn aangename temperaturen, uitstekende mediterrane keuken en zijn stranden met kristalhelder water. De bergen, tot meer dan 1.000 meter hoog, lenen zich perfect voor daguitstapjes met de fiets of een ontspannende wandeling.


Wie kiest voor Campings Tarragona, kiest voor een buitenvakantie van hoge kwaliteit. Je kan kiezen uit tientallen campings, waaronder liefst 7 van de beste campings van Europa. Eveneens in het aanbod: bungalows. Ze zijn opgevat als kleine appartementen en voorzien van alle gemakken. Je hoeft niks mee te brengen: gewoon inchecken en genieten maar. Uiteraard kan je ook je eigen perceel kiezen en daar met je tent of camper neerstrijken. Er is een plek voor iedereen.


Unieke campings

Bij Campings Tarragona staan beleving, plezier en contact met de natuur centraal. Met de kinderen op vakantie? Zij zullen zich geen seconde vervelen, want er is genoeg animatie voorzien voor het ganse gezin. Kortom, je vergeet al snel dat je aan het kamperen bent, want de combinatie van vrijheid, plezier en de geboden faciliteiten maken van elk verblijf een memorabele vakantie. Elke camping is bovendien een unieke bestemming op zich. Het maakt daarbij niet uit of je dicht bij de zee kampeert dan wel verder weg in de bergen.

Campings Tarragona

Meer weten? Ga eens grasduinen in het overweldigende aanbod. Hoe je je vakantie ook plant, er is gegarandeerd een UNIEKE CAMPINGBESTEMMING die perfect aansluit bij jouw persoonlijke behoeften. Veel plezier aan de kust van de Costa Dorada of in de bergen in het binnenland.

Meer info: www.campingstarragona.com

Campings Tarragona