Image
Rodenbach Lumineuze Nachten
Partnerinfo - Bezoek deze herfstvakantie De Lumineuze Nachten van Brouwerij Rodenbach te Roeselare, een magisch evenement voor jong en oud.

Op zoek naar een betoverende uitstap? De Lumineuze Nachten komen deze herfstvakantie naar het unieke kader van Brouwerij Rodenbach. Ruim twee weken lang komt de brouwerij na zonsondergang helemaal tot leven.

Rodenbach Lumineuze Nachten

Tijdens een wandeling doorheen de brouwerij ontdek je via indrukwekkende projecties en talrijke lichtinstallaties de boeiende geschiedenis van de brouwerij. Alexander Rodenbach neemt je mee op een lumineus avontuur 200 jaar terug in de tijd. Beleef de magie en laat je meevoeren tijdens een herfstavond die je nooit meer zal vergeten…


Brouwerij Rodenbach

Brouwerij Rodenbach is de plaats waar tot op vandaag het Vlaams rood bruin gebrouwen wordt. Gepassioneerde biermeesters dragen er zorg voor zijn perfecte smaak. Ze werken er aan hun eigen, unieke recepten en brouwen er in 294 eikenhouten zogeheten foeders uitzonderlijk bier van gemengde gisting. Het resultaat? Bieren die nét even anders zijn dan je verwacht. Verfrissend en intens. Laat het ‘onverwachte’ je smaken!


Bezoek Roeselare

Naast de brouwerij heeft de stad ook heel wat te bieden. Ga er maar eens shoppen of speuren naar streetart. Roeselare is een dynamische en innoverende winkelstad. Niet te missen bezienswaardigheden zijn het KOERS Museum van de Wielersport, het Kasteel van Rumbeke en de brouwerij natuurlijk. Maar ook gastronomen komen hier zeker aan hun trekken.


Overnachten ter plaatse

Geen zin in filerijden of maak je er graag een weekendje Roeselare van? Ter gelegenheid van het evenement "De Lumineuze Nachten" zijn er heel wat hoteldeals in de omgeving van de brouwerij.


Tickets en info

Het evenement op de site van Rodenbach gaat door tijdens herfstvakantie, dagelijks na zonsondergang van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 13 november. Let op, reserveren is verplicht!

Reserveer je tijdsslot via www.delumineuzenachten.be en geniet van een uitzonderlijke korting van 15 %. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode: TOURING15DLN