Image
Voortgezette rijopleidingen motards

Rijervaring kan je nooit genoeg opdoen. Voor elke motorliefhebber is er een opleiding die zijn rijplezier en veiligheid verhoogt.

Ook na tienduizenden kilometers en vele jaren ervaring blijft elke motorrijder bijleren en zich perfectioneren. Via extra rijlessen kan je aan een versneld tempo ervaring opdoen. Kies een opleiding die past bij jouw profiel en je zal er versteld van staan hoeveel je op korte tijd bijleert.

Rijplezier en veiligheid

Allereerst moet je nagaan wat je precies nodig hebt, zodat je de meest geschikte opleiding kan kiezen.

Stap je voor het eerst op de motor of haal je de motor na een lange tussenperiode weer van stal en wil je de basiskneepjes leren beheersen/nog eens nalopen? Heb je al enige ervaring, maar voel je je nog niet altijd helemaal op je gemak in het verkeer? Ben je een doorgewinterde motard en wil je je grenzen verleggen? Heb je zin om op circuit te gaan rijden en enkele van de daar geleerde dingen toe te passen op de weg? Wil je je tijd op de piste verbeteren, je terreinvaardigheden perfectioneren of je passie aan je kinderen overdragen?

Theorie en praktijk

De bijscholingslessen worden gegeven door ervaren instructeurs en voormalige motorracers, echte ‘ervaringsdeskundigen’. Je doet in recordtijd heel wat kennis op. Theoretische workshops worden met praktische oefeningen gecombineerd. Denk je dat een opleiding voor jou niet nodig is of dat het te laat is om je (slechte) gewoonten te veranderen? Dan vergis je je volledig. De instructeurs leren je in een mum van tijd een beter beheerste en daardoor veiligere rijstijl.

Rijscholen en organisaties die opleidingen aanbieden:

Deel deze inhoud