Image
Radisson RED hotel
10 mei 2016
Radisson opent zijn eerste Radisson RED hotel in hartje Brussel.

Het nieuwe label breekt met de stofferige en stijve tradities van de eerder traditionele hotelketens, zegt Radisson zelf. De hotelketen ging voor dit nieuwe concept op zoek naar inspiratie in de muziek-, kunst- en modewereld.

Met RED mikt Radisson resoluut op de generatie die alles zelf regelt. Het is dan ook geen verrassing dat de hotelgasten voor een optimale beleving de RED app moeten gebruiken.

Er is namelijk geen incheckbalie en bijgevolg zijn er ook geen fysieke sleutels om de hotelkamer te betreden. En neen, voor wifi hoef je bij RED geen paswoord op te vragen – dat is gewoon standaard voorzien.

Het welkomstcomité bestaat overigens uit tablets en in de bar en in het restaurant helpt de app jou de juiste keuzes maken. Op stap in de omgeving van het hotel? De RED app weet raad. Welkom in de toekomst.

Deel deze inhoud
18 maart 2020

Mobiliteit, reizen: Wat het coronavirus verandert

De crisis rond het coronavirus brengt belangrijke veranderingen in ons dagelijks leven met zich mee.  Als belangrijke speler in de mobiliteit en de toerismesector, wil Touring je informeren en adviseren over de gevolgen qua mobiliteit en reizen. Vind hier de recente nieuwsitems over de epidemie en de impact ervan op je verplaatsingen en reizen.