Image
Vakantie
Barcelona en Catalunya: nieuwe start-up legt reizigers met een beperkte mobiliteit in de watten.

Mucho Gusto Travel, een zogeheten ‘personal travel agency’, werd enkele maanden geleden opgericht door de Gentse Esther De Wildeman en haar vriend Daniel Lee Baker (Dan), een Brit. Beiden wonen sinds 2012 in Barcelona en vonden inspiratie voor hun reisagentschap bij Keith Baker, de vader van Dan. De bal ging namelijk aan het rollen toen de ouders van Dan op bezoek kwamen in Barcelona en ze de stad aan hen wilden laten zien. Op zich de meest normale zaak van de wereld, doch Keith beweegt zich dagelijks voort in een rolstoel.

 

Rolstoelvriendelijk

Het gezelschap stelde vast dat Barcelona behoorlijk rolstoelvriendelijk is, zelfs tot op het niveau van het openbaar vervoer. Maar uiteraard hebben ze ook geleerd uit diverse situaties waar de toegankelijkheid beperkt is. Zo is de idee gerijpt om hun bewondering voor de stad - en bij uitbreiding Catalunya - te combineren met hun passie voor mensen.

Je kan bij Mucho Gusto Travel terecht voor services zoals hotelaanbevelingen, restaurantreservaties & transport (van en naar de luchthaven, in de stad, etc.), maar net zozeer voor originele dagactiviteiten op maat. Meer informatie en inspiratie vind je op de website van Mucho Gusto Travel.

Deel deze inhoud