Image
Londen
Eurostar lanceert de e-voucher, een makkelijke manier om iemand een trip naar Londen cadeau te doen.

Eurostar lanceert de e-voucher omdat er naar eigen zeggen veel vraag was naar een cadeau waarvan de koper het budget zelf bepaalt en waarbij de ontvanger zelf kiest wanneer de e-voucher wordt omgezet in een (deel van een) treinticket.

De klant kiest zelf wat het geschenk mag kosten (tussen de 10 en 250 euro). De koper kiest bij zijn bestelling (enkel online!) uit een aantal standaardboodschappen (kerst, verjaardag, etc.) en bepaalt zelf wanneer de e-voucher per mail wordt bezorgd aan de gelukkige. De ontvanger beschikt dan over een code waarmee hij of zij de waarde van de voucher kan gebruiken voor het boeken van een of meerdere tickets. De gelukkige kiest uiteraard zelf wanneer hij of zij naar Londen reist.

 

Xmas shopping

Extra motivatie nodig? Het Britse Pond doet het momenteel ‘uitstekend’ ten opzichte van de Euro, concreet: Londen is de komende weken een bijzonder aantrekkelijke bestemming voor wie kerstinkopen wil doen. Een pak producten, van elektronica tot mode en cosmetica, is op dit moment 10 tot 15% goedkoper dan in België.

Niet zo’n shopper? Weet dat alle grote musea in Londen gratis toegankelijk zijn. Enkel voor de uitzonderlijke tentoonstellingen dien je apart te betalen maar wie over een Eurostar-ticket beschikt, mag voor de prijs van één kaartje met twee personen naar binnen. Meer informatie over de 2-for-1 aanbieding vind je op de website van Eurostar.

Je kunt reeds een enkeltje Londen (op basis van een verplichte retour) kopen voor slechts 39 euro. De e-voucher is een jaar geldig en kan vanaf 16 november aangekocht worden via de website van Eurostar.

Deel deze inhoud