Image
Honda X-ADV

Honda’s X-ADV wordt in 2021 grondig verbeterd. De eigenzinnige mix tussen een adventure motorfiets en een scooter krijgt meer vermogen en een lager gewicht..


Honda’s unieke cross-over tussen een adventure motor en een scooter biedt vanaf 2021 nog meer van alles. We zetten alle verbeteringen even voor je op een rij.


Sterker

Meest in het oog springend is 3 kW extra piekvermogen uit het EURO5-blok en een extra 600 opm in de rode zone. De X-ADV levert nu een mooie 58 pk en het koppel is maximaal 69 Nm.

Honda X-ADV


Vinniger

Kortere overbrengingsverhoudingen voor de eerste, tweede en derde versnelling verfijnen de acceleratie, terwijl langere verhoudingen bij de vierde, vijfde en zesde versnelling cruisen op hoge snelheid meer ontspannen maken en het benzineverbruik optimaliseren.

Honda X-ADV


Elektronica

Dankzij Throttle By Wire (TBW) valt het motorkarakter aan te passen doorheen vier vaste rijmodi (Rain, Standard, Gravel en Sport) en een aanpasbare User-modus. Daarnaast versoepelt ook het Honda Selectable Torque Control (HSTC) systeem, dat nu drie interventieniveaus heeft. De Dual Clutch Transmission (DCT) beschikt over automatische schakelschema’s die gelinkt zijn aan de rijmodi.

Honda X_AVD


Lichter

Het nieuwe frame is 1 kilogram lichter. Het koetswerk van de X-ADV komt scherper, agressiever uit de hoek en de dubbele led-koplampen zijn nu uitgerust met Daytime Running Lights (DRL), net zoals de CRF1100 Africa Twin.

Honda X-ADV


Betere controle

Het zadel van de X-ADV kreeg nieuwe contouren, wat het gemakkelijker maakt om de voeten op de grond te zetten. De opbergruimte onder het zadel werd ruimer gemaakt en is nu uitgerust met een USB-oplaadpoort.

Honda X-ADV


Meer comfort

De bediening van de parkeerrem bevindt zich nu aan de rechterstuurhelft, wat handiger werkt en bovendien ruimte vrijmaakt voor een extra handschoenenkastje. Het nieuwe TFT-instrumentenbord is uitgerust met het Honda Smartphone Voice Control System.

Honda X-ADV


Zichtbaar

De opnieuw gestylede dubbele led-koplamp beschikt over Daytime Running Lights (DRL) die zich automatisch aanpassen aan de lichtsterkte in de omgeving. De lichten hebben overigens een heldere, erg zichtbare schijn voor een betere veiligheid. Alle verlichting is led.

Honda X-ADV


Meer info over de 2021 Honda X-ADV vind je op www.fl.honda.be