Image
Harry Potter
26 augustus 2016
Kaart van TimeOut magazine in Londen toont bijzondere plekken uit de boeken en films van Harry Potter.

Je kunt in Londen al langer Harry Potter tours boeken en je kunt zelfs naar de Harry Potter Studio’s net buiten de stad. Goedkoper, lees: gratis, is om zelf op stap te gaan en de plekjes op eigen tempo te ontdekken. Zoals het populaire perron 9 ¾ in King’s Cross Station bijvoorbeeld.

TimeOut werkte samen met Pottermore, het bedrijf van schrijfster J.K. Rowling, een gedetailleerde kaart uit waarop 19 bijzondere locaties worden vermeld. Vier plekken verwijzen rechtstreeks naar plaatsen uit Rowlings boeken; op de 15 andere plekken in de Britse hoofdstad werden memorabele scènes ingeblikt.

Geen tijd om er een gans weekend voor uit te trekken? Boek dan een georganiseerde wandeling, een boottocht of bustour. TimeOut bundelde de leukste Potter-attracties op hun website. Vergeet je Nimbus-2000 niet!

Deel deze inhoud
18 maart 2020

Mobiliteit, reizen: Wat het coronavirus verandert

De crisis rond het coronavirus brengt belangrijke veranderingen in ons dagelijks leven met zich mee.  Als belangrijke speler in de mobiliteit en de toerismesector, wil Touring je informeren en adviseren over de gevolgen qua mobiliteit en reizen. Vind hier de recente nieuwsitems over de epidemie en de impact ervan op je verplaatsingen en reizen.