Image

Fietstassenproducent ORTLIEB houdt al jarenlang spullen droog van fervente fietsers. Welke tas moet jij hebben? Ontdek het aanbod.

Partnerinfo - Fietsen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je maakt je hoofd even helemaal leeg en krijgt voldoende beweging als je af en toe boodschappen doet of naar het werkt rijdt met je tweewieler. Met de gepaste ORTLIEB fietstassen lukt dat makkelijk!


Of je nu een tas nodig hebt om je dagelijkse boodschappen mee te nemen of een stevige tas voor je kantoorspullen en laptop, bij ORTLIEB ben je aan het juiste adres.


Commuting

Ga je vaak op de fiets naar je werk? Goed bezig! Om ervoor te zorgen dat regen geen excuus meer is om niet op de fiets te gaan, heb je natuurlijk wel een stevige, waterdichte tas nodig. De stijlvolle tassen uit de commuting collectie passen perfect aan je fiets én op je werk.

ORTLIEB commuter bag
Copyright: © tm studios CREATIVE POOL GmbH


Een aantal tassen uit deze collectie, waaronder de Commuter-Bag Two Urban en de Downtown Two, zijn voorzien van een praktisch laptopvak. Daarnaast zijn de meeste tassen voorzien van een afneembare schouderriem, zodat je je tas op je eindbestemming makkelijk en comfortabel mee kan nemen. Dankzij de organizer in de tas berg je je spullen overzichtelijk op.


ORTLIEB High Visibility

Dankzij de verschillende bevestigingssystemen hang je de tas eenvoudig en snel aan de bagagedrager van jouw fiets. En wil je extra goed zichtbaar zijn in het donker of slecht weer? Dan kies je best voor de High Visibility tassen.

ORTILEB High Visibility
Copyright: © tm studios CREATIVE POOL GmbH / ORTLIEB Sportartikel GmbH

Bij deze tassen is een sterk reflecterend garen in het materiaal geweven, waardoor de tas één grote reflector wordt als deze het licht van koplampen vangt!


Boodschappen doen of een dagje weg?

De Back-Roller Classic leent zich perfect voor het vervoeren van je dagelijkse boodschappen of je spullen voor een dagje weg. De tassen hebben een inhoud van 20 liter per stuk en bieden daarmee meer dan genoeg ruimte voor al je spullen.

ORTLIEB Commuter insert
Copyright: © tm studios CREATIVE POOL GmbH / ORTLIEB Sportartikel GmbH

Met de praktische Commuter Insert (apart verkrijgbaar) kun je je spullen ook nog eens overzichtelijk opbergen. Spullen inpakken, tas aan je fiets hangen en gaan!

Copyright: © tm studios CREATIVE POOL GmbH / ORTLIEB Sportartikel GmbH


Wist je overigens dat …

  • je je ORTLIEB fietstas schoon kunt maken met water en een milde zeepoplossing?
  • ORTLIEB ook een collectie fietstassen voor e-bikes heeft?
  • ORTLIEB maar liefst vijf jaar garantie op haar producten geeft?

Kom er alles over te weten op de ORTLIEB-website