Image

Touring opent een gloednieuwe mobiliteitsruimte om jou te begeleiden bij al jouw verplaatsingen in binnen- en buitenland.

Zoek je een nieuwe manier om je te verplaatsen? Heb je vragen over elektrische auto's of elektrische fietsen? Pechbijstand nodig, of een reisverzekering? Touring geeft je persoonlijke assistentie, in een gloednieuwe ruimte gewijd aan jouw mobiliteit.Ben jij ook op zoek naar manieren om duurzamer en efficiënter mobiel te zijn? Om je de juiste keuzes te helpen maken, opent Touring op 12 september een gloednieuwe ruimte: de Touring Mobility Corner. Op de benedenverdieping van het nieuwe Touring-gebouw begeleiden onze specialisten je bij al jouw verplaatsingen in België en in het buitenland.


In België of in het buitenland: formules aangepast aan jouw behoeften

Onze adviseurs leggen je van naaldje tot draadje onze verschillende diensten en formules uit op het vlak van pechverhelping en bijstand in binnen- en buitenland. En ook je wegenvignetten voor het buitenland kan je nog altijd bij Touring bestellen.


Deskundig advies over elektrisch rijden

Overweeg je de aankoop van een elektrische auto, of wil je minstens een idee hebben van de voor- en nadelen en van de budgettaire implicaties? Dan kan je terecht in onze EV-zone, waar je natuurlijk ook alles te weten komt over laden onderweg en thuis en over welke infrastructuur en laadpas je daarvoor nodig hebt.


Denk je aan een elektrische fiets voor je woon-werkverkeer? Breng dan zeker een bezoek aan onze fietszone. Daar hebben we een aantal kwaliteitsvolle fietsen uitgestald en kunnen we je meer vertellen over rijbereik, comfort en veilig fietsen. En natuurlijk ook over de fietsbijstand en het fietsonderhoud dat Touring voor jou kan verzekeren.

Kortom, hoe je je mobiliteit ook vorm wil geven, en welk vervoermiddel je daarvoor ook kiest, Touring staat altijd aan jouw zijde.


Win mooie prijzen!

Kom Tourings nieuwe Mobility Corner ontdekken, en maak kans om deze elektrische damesfiets van Bike Republic te winnen. - Fotograaf: Thomas Vanhaute


Zin om de nieuwe Touring Mobility Corner te ontdekken? Kom dan vanaf 12/09 naar de Koning Albert II-laan, 4A te 1000 Brussel en doe mee. Wedstrijd loopt tot 15 oktober. Je kan tal van prijzen winnen waaronder 10 Touring Fietsbijstanden en nog eens 10 Touring Go bijstandsformules met opties voor banden en sleping. En dat is niet alles ... Want je maakt ook kans om een Hiron 400 elektrische damesfiets te winnen, aangeboden door onze partner Bike Republic.


Gratis fietsnazicht en kleine herstellingen

Op 18 september 2022, tijdens de Autoloze zondag in Brussel, opent Touring de deuren van zijn Mobility Corner. Ook dit jaar zullen onze wegenwachters weer paraat staan om je fiets na te kijken. Breng ons zeker een bezoekje!

Je kind leren autorijden

Het is zover: je kind slaat zijn vleugels uit ... en leert autorijden. Heb je besloten om zijn of haar begeleider te zijn? Informeer je dan grondig over het leerproces vóór je hieraan begint.

Rijbewijs: welke opleidingen volgen?

Sinds de zesde staatshervorming behoort de rijopleiding tot de bevoegdheden van de Gewesten. Met als gevolg dat de manier waarop je je rijbewijs haalt enigszins anders is in de drie Gewesten. We zetten even alles op een rijtje, Gewest per Gewest …