Eurostar: betere tarieven voor Interrail-reizigers

26/01/2017
eurostar

Door Bart De Landtsheer

Eurostar, de hogesnelheidstrein die het Europese vasteland met het Verenigd Koninkrijk verbindt, is begin dit jaar toegetreden tot de Eurail Group. Interrail-reizigers genieten hierdoor van betere Eurostar-tarieven.

Eurostar sluit zich aan bij de Eurail Group en dat betekent concreet dat Interrail-reizigers nu voordeliger het kanaal kunnen oversteken met de Eurostar. Reizigers die meerdere bestemmingen willen ontdekken via het Europese spoornetwerk kunnen met hun Interrail Pass een comfortabele treinreis met de Eurostar boeken vanaf 30 euro enkele reis (Standard) of vanaf 38 euro in Standard Premier. De nieuwe tarieven gelden voor een reis tussen Brussel, Rijsel, Calais, Parijs of Disneyland Parijs en Londen, Ebbsfleet of Ashford International.

 

 

Goedkopere treinpassen voor iedereen

De treinpassen zijn beschikbaar voor reizen vanaf drie dagen tot een maand en zijn een goedkoper alternatief voor aparte treintickets. De passen bestaan zowel voor jongeren en 60-plussers als voor gezinnen. Met de Global Pass  (vanaf 206 euro voor jongeren) kun je onbeperkt reizen door 30 Europese landen. Wil je slechts een land met de trein ontdekken, dan moet je de goedkopere One Country Pass hebben. De prijs van de One Country Pass verschilt van land tot land.

 

 

Trein en ferry

In sommige landen is ook het gebruik van veerboten inbegrepen. Met de Interrail Griekse Eilanden Pass kun je bijvoorbeeld naar Rhodos, Kreta en zelfs Santorini varen. Dezelfde pas is ook geldig op de internationale veerboot tussen Griekenland en Italië.

 

 

Voor meer informatie of om Eurostar-tickets aan Interrail Pass tarieven te reserveren, bezoek interrail.eu, voyages-sncf.com  of bel het Eurostar contact center op 02 400 67 31. Deze nieuwe tarieven gelden enkel voor reizigers die over een Interrail Pass beschikken.

Bart De Landtsheer

Bart De Landtsheer

Bart de Landtsheer trekt al meer dan 30 jaar naar de mooiste bestemmingen ver weg of dichtbij. Geniet mee van zijn inspirerende reisverhalen.

Ook door Bart De Landtsheer: Alleen op reis? Tips, weetjes en – vooral – de voordelen! | Thor Park: hotspot voor technologie en gastronomie | Kattevennen: picknicken in een kunstwerk | Genk on stage definitieve start van zomer 2018 | Mozes op twee wielen: dwars door het water in Bokrijk | Meer info...

Verwante inhoud