Image
Google brengt miniatuurwereld in kaart
23 januari 2016
Google brengt nu ook de grootste modeltreinbaan ter wereld in beeld: Miniatur Wunderland.

Google biedt via Google Maps een blik op de wereld via kaarten, luchtfoto’s en het bekende ‘street view’. Dat laatste werd nu ook toegepast in de miniatuurwereld van Miniatur Wunderland.

Image
Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland in het Duitse Hamburg is de grootste modeltreinattractie ter wereld. De landschappen zijn indrukwekkend, er rijden maar liefst 930 treinen en er ‘vliegen’ zelfs vliegtuigen. Voor die wereld bestaat er nu een miniatuurversie van Street View. Er werden treintjes gebruikt met camera’s om de unieke beelden vast te leggen.

Neem een kijkje achter de schermen of bekijk het filmpje hieronder voor alles onthullende video’s van deze unieke miniatuurwereld.

Deel deze inhoud
18 maart 2020

Mobiliteit, reizen: Wat het coronavirus verandert

De crisis rond het coronavirus brengt belangrijke veranderingen in ons dagelijks leven met zich mee.  Als belangrijke speler in de mobiliteit en de toerismesector, wil Touring je informeren en adviseren over de gevolgen qua mobiliteit en reizen. Vind hier de recente nieuwsitems over de epidemie en de impact ervan op je verplaatsingen en reizen.