Image
Op reis naar een onbekende bestemming
Reizigers met zin voor avontuur kunnen voortaan voor zichzelf verrassingstrips boeken via srprs.me.

Wie zin heeft in avontuur en zich graag laat verrassen, kan zijn/haar trip boeken via sprs.me. Om niet helemaal verrast te worden, kun je kiezen uit thema’s en tijdens het boeken kun je ook voorkeuren aangeven zoals plekken waar je al geweest bent of bestemmingen waar je absoluut niet (meer) heen wil.

Als alles is ingevoerd, wordt achter de schermen jouw reis samengesteld: vlucht (of traject met de auto), accommodatie en eventueel het regelen van een visum. Ongeveer een week voor vertrek verschijnt op jouw persoonlijke pagina op de website van srprs.me het weerbericht voor jouw bestemming.
Een paar dagen voor het feitelijke vertrek krijg je een kraskaart per post bezorgd. Op die kaart lees je – in het geval van een vliegreis – af om welk uur je op de luchthaven wordt verwacht.

Aangekomen op de luchthaven kras je de code op de kaart open. Deze voer je op je mobiel of tablet in en zo ontdek je waar je trip heen gaat. Via mail krijg je dan alle info van de vlucht en de accommodatie waarna je meteen kunt inchecken.

Het aanbod varieert van korte trips met de auto tot weekendtrips en verre reizen met het vliegtuig. Vanaf een paar tientallen euro’s kun je al inpakken en wegwezen. Meer info vind je hier.

Deel deze inhoud