Image
Partnerinfo: de fans van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars hebben er lang moeten op wachten maar hun geduld wordt beloond! Foto: © Disneyland® Paris


Disneyland
® Paris is er weer helemaal klaar voor en heeft tal van nieuwe belevingen voor jou in petto. Van Cars tot Marvel, dit zijn de leukste en meest opvallende nieuwkomers.


Disneyland Park en Walt Disney Studios Park mogen dan lange tijd gesloten zijn geweest, achter de schermen werd niks aan het toeval gelaten. Alles werd keurig onderhouden met het oog op de spetterende heropening op 17 juni!

Disneyland Paris Hotel New York
Hotel New York - The Art of Marvel is een must voor de fans van Marvel. © Disneyland® Paris


En het moet gezegd: Disneyland Paris straalt als nooit tevoren en het langverwachte Hotel New York - The Art of Marvel blijkt een schot in de roos. Het viersterrenhotel is een wereldprimeur, want het is Disneys eerste hotel dat integraal is opgedragen aan de superhelden van Marvel. Bovendien is het hotel meteen ook een van de grootste voor het grote publiek toegankelijke kunstgalerijen van Marvel Artwork. Fans moeten niet twijfelen!


Disneyland Paris Selfie Spots!

Uiteraard werden de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen aangescherpt, zodat je onbekommerd je magische dromen kan komen botvieren. In dit verband bedacht Disneyland Paris een coronaveilige variant op de klassieke ‘meet & greet’, namelijk de Selfie Spots.

Disneyland Paris Selfie Spots
Veilig op de foto dankzij de Selfie Spots. © Disneyland® Paris


De Selfie Spots liggen verspreid over de twee parken en ook in de hotels kan je op de selfie met je favoriete figuur of superheld van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars. Telkens op een goedgekozen plek waardoor je selfie niet kan mislukken.


Roadtrip langs route 66

En ook dit is gloednieuw: de Cars Road Trip is klaar om jou mee te nemen op een onvergetelijke tocht langs Route 66. Met onderweg de gebruikelijke fratsen, stunts en onverwachte wendingen zoals we van Disneyland Paris gewend zijn. Spoiler alert: ja, die glimmende DINOCO-vrachtwagen gaat met een spectaculaire knal de lucht in!


Reserveren verplicht

Voor je enthousiast naar je ‘Mickey Mouse oortjes’ grijpt: net als vorig jaar wordt de capaciteit in beide parken beperkt. Het is dus noodzakelijk om vooraf te reserveren. Check de aanbiedingen. Weet echter dat Disneyland Paris de nodige flexibiliteit hanteert als je toch plots je bezoek moet uitstellen.

Disneyland Paris is bereikbaar per auto en met de trein spoor je vlot tot aan de ingang van beide parken. Waar wacht je nog op?