Image
Drie routes, drie thema’s, één reisdoel: de Oostkantons
Het Toeristisch Agentschap Oost-België lanceert drie nieuwe themaroutes voor automobilisten en motorrijders.

De drie routes bestaan al een tijdje, maar de nieuwe gratis brochure van maar liefst 112 bladzijden voorziet in veel meer achtergrondinformatie en biedt met beelden een blik op de pracht van de Oostkantons. ‘Tot nu toe was er voor elke tocht alleen een korte beschrijving van de bezienswaardigheden, de nieuwe brochure geeft zin om de Oostkantons te ontdekken”, aldus coördinatrice Andrea Michaelis.

De Kastelenroute, de Venen- en merenroute en de Ourdalroute zijn nu al heel populair bij liefhebbers van autotochten en motorrijders. Elke route volgt een rode draad, een thema voor natuurliefhebbers, voor waterliefhebbers of een thema voor liefhebbers van middeleeuwse burchtromantiek. De wegen leiden daarenboven langs vele kerken en kapellen, elk met hun boeiende verhalen.

‘Routes door de Oostkantons’ is gratis verkrijgbaar in het Toeristisch Agentschap Oost-België en in het Huis voor Toerisme in Malmedy, in de webshop van het Toeristisch Agentschap Oost-België en bij de toeristische infopunten in de regio. Via de webshop kun je de brochure ook downloaden.

Deel deze inhoud