Image
Gratis fiets- en wandelmagazine StapAf populairder dan ooit
Toerisme Oost-Vlaanderen lanceert succesvolle zomereditie van het gratis fiets- en wandelmagazine StapAf.

Het populaire gratis fiets- en wandelmagazine StapAf bereikt naar schatting 100.000 lezers. Dat is goed nieuws voor de Oost-Vlaamse horeca- en cultuursector die in het magazine consequent op de voorgrond worden geplaatst, meent Toerisme Oost-Vlaanderen.

Dat geldt ook voor de zomereditie. StapAf is op zoek gegaan naar de mooiste plekjes langs de fiets- en wandelnetwerken in Oost-Vlaanderen. Met een hoofdreportage over de Oost-Vlaamse Leiestreek krijgen het Museum Dhondt-Dhaenens, het Roger Raveelmuseum en het Museum van Deinze en de Leiestreek een duwtje in de rug. Zij organiseren vanaf eind juni tot eind september hun vijfde Biënnale van de Schilderkunst.
Via het magazine krijgen de lezers een fietsroute cadeau die de drie musea met elkaar verbindt.

Het magazine bundelt gewoontegetrouw vijf fietsroutes in een uitneembaar routeboekje. Op vraag van de lezers werd het wandelaanbod in dat routeboekje verhoogd van 1 wandelroute naar 3. 0verigens is dat routeboekje de meest succesvolle rubriek: liefst 87% van de lezers geeft aan dat zij minstens één route uitproberen en 57% fietst zelfs meerdere routes.

Wie StapAf thuis wil ontvangen, kan zich gratis abonneren via http://www.stapaf.be/.

Deel deze inhoud