Image
Is gratis overnachten via ‘nightswapping’ de volgende hype?
1 juni 2016
Met NightSwapping kun je gratis overnachten tijdens je vakantie, in ruil weliswaar voor gasten in je eigen huis.

NightSwapping is een nieuw reisplatform waarmee je gratis nachten bij particulieren kunt sparen. Je sprokkelt punten bijeen door je eigen huis - of een kamer in je woning - via het platform aan te bieden.
Het is dus niet de bedoeling dat twee partijen tegelijkertijd hun huis ‘ruilen’.

Een bestemming of locatie vinden, kan intuïtief: je ‘swipet’ gewoon door alle aanbiedingen heen en met een paar clicks leg je de data vast. Mooi meegenomen is dat NightSwapping voorziet in een gratis verzekering in geval van schade of ongevallen (maximaal bedrag van 450.000 euro).

Wie NightSwapping eerst wil uitproberen voor hij/zij zelf iets aanbiedt, kan bij wijze van test betalen voor een overnachting. Prijzen variëren tussen 7 en 49 euro, ongeacht de bestemming of het aantal gasten. Als het jou wat lijkt en je hebt er de ruimte voor, dan kun je meteen aan de slag op www.nightswapping.com.

Deel deze inhoud
18 maart 2020

Mobiliteit, reizen: Wat het coronavirus verandert

De crisis rond het coronavirus brengt belangrijke veranderingen in ons dagelijks leven met zich mee.  Als belangrijke speler in de mobiliteit en de toerismesector, wil Touring je informeren en adviseren over de gevolgen qua mobiliteit en reizen. Vind hier de recente nieuwsitems over de epidemie en de impact ervan op je verplaatsingen en reizen.