Image
Nieuwe fietszoektocht in de Westhoek
Het provinciebedrijf Westtoer organiseert van 29 april tot 1 oktober een nieuwe fietszoektocht ter promotie van diens vernieuwde fietsnetwerken.

In de Westhoek wordt gestart met een nieuwe zomerfietszoektocht die de vernieuwde fietsnetwerken moet promoten. Het traject van 58 km bevindt zich in de Westhoek en voert langs de mooiste plekken in Diksmuide, Lo-Reninge, Alveringem en Veurne. Diksmuide en Veurne zijn de mogelijke startplaatsen. Bij de regionale diensten voor toerisme of bij Westtoer kan je een deelnameboekje (8 euro) aankopen.

De uitgave vermeldt niet enkel de route met knooppunten maar lijst ook interessante stopplaatsen en leuke weetjes over de streek op. Het boekje bevat diverse voordelen en vier voordeelbonnen die in een café of restaurant kunnen verzilverd worden. Twee andere bonnen bieden gratis toegang tot de IJzertoren in Diksmuide en het Stad- en Landshuis in Veurne.

Westtoer brengt daarnaast nog een apart magazine uit met fietstochten in de volgende vier regio’s: de Westhoek, de Kust, het Brugse Ommeland en de Leiestreek. Een gratis exemplaar van het magazine kan opgevraagd worden via de website van Westtoer.

Deel deze inhoud