Image
Hyundai

Partnerinfo - Je bent nog niet klaar voor een Plug-in Hybride of volledig elektrische wagen? Geen probleem. Benzinewagens blijven immers ook de komende jaren nog een vaste waarde.

Als je in de stad woont en weinig kilometers rijdt, is een compacte benzinewagen nog altijd een goede keuze. Zeker een recent model met een efficiënte, geavanceerde motor. Dan valt het verbruik goed mee. Bovendien mag je er nog minstens zeven jaar elke Lage Emissiezone mee binnen. Bij Hyundai vind je aantrekkelijke benzinemodellen in het gamma zoals de i10, i20 en BAYON crossover.

Hyundai
Hyundai Motor heeft de nieuwe i10 met een opgewaardeerd en opgefrist design onthuld. Klanten kunnen ook kiezen voor een sportieve N Line-variant, die geïnspireerd is op Hyundai’s high-performance N-modellen.


Je bent nog niet klaar voor een Plug-in Hybride of volledig elektrische wagen? Geen probleem. Benzinewagens blijven immers ook de komende jaren nog een vaste waarde. De meeste Belgen leggen dagelijks niet meer dan 30-40 km af en als je in of rond de stad woont, is dat vaak nog een pak minder. Dan is een nieuwe en zuinige benzinewagen een goede keuze. Wij zetten de voordelen voor jou op een rijtje.


Benzinewagens zijn goedkoper in aanschaf

Een belangrijk voordeel van benzinewagens is hun prijskaartje. Ze zijn niet alleen goedkoper dan Plug-in hybridemodellen of elektrische auto’s, ook vergeleken met gelijkaardige dieselmodellen valt het verschil op. Er is bijvoorbeeld de aantrekkelijk geprijsde Hyundai i10 of de i20. Net zoals elke Hyundai zijn ze standaard mooi uitgerust met alle rijhulpsystemen en multimedia voor een aangename rit in de stad. Zo ga je zorgeloos en comfortabel de weg op, zonder dat je al te grote investeringen moet doen.

Hyundai
De volledig vernieuwde KONA komt eraan met nog meer ruimte en high-tech. De nieuwe KONA is beschikbaar in verschillende aandrijfvarianten: elektrisch, hybride en benzine, met een sportieve N Line- versie voor elk van hen.


Onderhoud: een aangename verrassing

Nog een voordeel: moderne benzinewagens zijn weinig onderhoudsintensief. De onderhoudsintervallen liggen ver uit elkaar – vaak moet je pas elke 20.000 km op onderhoud. En bij Hyundai mag je hoe dan ook rekenen op 5 Jaar Totale Garantie Zonder Kilometerbeperking plus 24 maanden Bandengarantie. Veel kosten hoef je dus niet te verwachten als je voor een benzinewagen kiest.


Zuinige en schone motoren

Als je weinig kilometers aflegt, vallen de verbruikskosten van een moderne benzinewagen goed mee. Recente benzinemodellen zijn uitgerust met zuinige en schone motoren die beantwoorden aan de strengste uitstootnormen. Bij Hyundai zijn verschillende modellen ook verkrijgbaar met een Mild Hybrid uitvoering waarbij een 48V-batterij de benzinemotor ondersteunt om zo het verbruik nog meer te verlagen. De Hyundai i20 en i30 bijvoorbeeld, en de BAYON. Zo hoef je ook bij korte afstanden nooit wakker te liggen van een hoog verbruik. Precies wat je zoekt als je in de stad woont.

Je ziet: een benzinewagen is een goede keuze als je voornamelijk korte afstanden aflegt of in de stad woont. Koop nu een nieuw model dat beantwoordt aan de laatste milieunormen en je bent nog vele jaren gerust.

De i30 blinkt uit in alle opzichten: een gedurfd design, de beste veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse, naadloze connectiviteit en ‘mild hybrid’-versies met 48V-batterij voor een hogere efficiëntie.


Ga langs bij je Hyundai verdeler

Interesse in een Hyundai benzinewagen? Van de toegankelijke i10 of de i20 en i30 (Wagon) die jou en je gezin alle ruimte geeft tot de BAYON crossover en indrukwekkende TUCSON SUV: ze zullen je verwachtingen zeker overtreffen. Ga gerust langs bij je Hyundai verdeler, hij stelt ze graag aan je voor.