Image

Op vakantie in het buitenland? Een ongeluk(je) is snel gebeurd en pech of ziek worden kan iedereen overkomen.

Wees dus voorbereid en zorg dat je medische en repatriëringskosten gedekt zijn en – als je met de auto onderweg bent – je beroep kunt doen op een vervangwagen of een chauffeur. Touring biedt reisbijstand voor zowel personen die vaak reizen als voor diegenen die maar sporadisch de koffers pakken. Zo kan je je al verzekeren vanaf 10 euro per reis!

Hoe het onze leden met tegenslag in het buitenland vergaat en hoe Touring hen in de praktijk tegemoet komt, lees je in deze 7 testimonials van tevreden Touring-leden.

  1. Medische urgentie met als gevolg volledige familie huiswaarts
  2. Auto total loss, maar vakantie in Spanje toch verdergezet
  3. Dringende ingreep: snel van Alicante naar ziekenhuis in België
  4. Huis overstroomd, meteen vanuit Tokio naar huis gebracht
  5. Oorspronkelijk verblijf van enkele weken wordt... 4 maanden!
  6. Vlucht geschrapt in Argentinië, alle kosten vergoed
  7. Knie bezeerd en ongerust? Doctor Line brengt meteen soelaas


Medische urgentie, volledige familie huiswaarts

“Door een medische urgentie in Madeira waren wij genoodzaakt om met de ganse familie huiswaarts te keren.”

“Het vergde maar een paar mailtjes om onze retourvluchten geregeld te krijgen voor onze familie van 5. Touring wist tickets te regelen voor de snelste verbinding met Brussel en alles is perfect verlopen. Wat een service!”

Benjamin L.


Auto om zeep, maar vakantie in Spanje gered!

“We waren net in Zuid-Spanje aangekomen toen we een ongeluk kregen. De auto? Volledig verloren!”

“Touring nam onmiddellijk het heft in handen en bood aan ons te repatriëren. Maar niemand was gewond en we wilden onze vakantie daar verderzetten. Touring begreep dat volkomen en bood ons een vervangwagen aan voor de rest van onze vakantie!”

Thomas H.

Ongelukje gehad met de auto maar niemand gewond? Met een vervangwagen zet je je reis verder...


Dringende ingreep, snelle repatriëring

“Ik moest voor een dringende ingreep vanuit Alicante weer naar België.”

“Touring heeft alles geregeld: de taxi in Spanje en bij aankomst in België de taxi naar AZ Maria Middelares. De taxi’s voorschieten was blijkbaar niet nodig. Alles was al geregeld en ook onze andere kosten werden nadien terugbetaald.”

Silvie H.


Huis overstroomd, meteen gerepatrieerd uit Tokio

“Wegens een overstroming thuis, moesten we snel naar België terugkeren. Voor Touring was dat blijkbaar de normaalste zaak van de wereld.”

“In de zon zitten als het regent in België is fijn. Maar als die regen je huis onder water zet, zo’n 10.000 km verderop, dan is dat allesbehalve leuk. Touring regelde prompt onze terugvluchten en dat ging bijzonder vlot. Alleen de vakantie was wat aan de korte kant.”

Max G.


Enkele weken Dubai wordt... 4 maanden!

“Ik had mijn verblijf in Dubai iets korter voorgesteld maar toen ik uiteindelijk mocht vertrekken, is alles snel gegaan.” Jos P. geraakte door een ongeval en ziekte niet weg uit Dubai. Van zodra het medisch gezien weer toegelaten was om te reizen, in dit geval na 4 maanden, werd de repatriëring uitgevoerd.

“De terugvlucht is perfect verlopen en ik word nu verder opgevolgd in Gasthuisberg. Touring heeft echt àlles gedaan om dit vlekkeloos te laten verlopen.”

Jos P.


Vlucht geschrapt in Argentinië, alles vergoed

“In Buenos Aires, werd onze vlucht geannuleerd. Dankzij Touring waren we in staat om onder die omstandigheden kalm te blijven.”

“We stonden op het punt om van Buenos Aires naar België terug te keren toen onze vlucht werd geannuleerd. Een serieuze streep door onze rekening én een hoop kosten erboven op. Maar dankzij Touring werd alles gecompenseerd.”

Benoît G.


Last van knie, hopelijk niks ernstigs!

Een man van 41 is op reis in Italië en heeft na een intense bergwandeling heel veel last van zijn knie. In plaats van meteen de lokale dokter te alarmeren, maakt hij via de centrale van Touring een afspraak via video-call (Doctor Line). Het verdict was meteen geruststellend: na het advies om 48 uren te rusten, kan de man weer volop van zijn vakantie genieten. Kortom, denk niet meteen aan het ergste want vaak volstaat een eenvoudig advies van onze dokters. Als de situatie ernstiger is, zal onze medische dienst het nodige doen om de juiste instructies over te maken aan een plaatselijke arts. Check alle details over Doctor Line.

Vermijd een bezoek aan de lokale dokter en maak eerst een afspraak met Doctor Line (video-call).