Image
Voortaan ook vanaf Eindhoven Airport naar Barcelona
Vueling is voortaan actief op Eindhoven Airport. De maatschappij vliegt tot eind september vier keer per week naar Barcelona.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling zal zowel tijdens de zomer als tijdens de winter tussen Eindhoven en Barcelona vliegen. In de zomer zijn er vier rechtstreekse vluchten per week en tijdens de winter verzorgt de maatschappij drie verbindingen.

De luchthaven van Eindhoven is, na Amsterdam en Rotterdam, de 3de luchthaven in Nederland waar Vueling actief is. Vanaf 4 juli voegt de maatschappij met Maastricht Aachen Airport nog een vierde Nederlandse luchthaven toe aan dat lijstje.

De nieuwe route is niet alleen goed nieuws voor onze noorderburen want voor veel Belgen is Eindhoven het betere alternatief voor Zaventem, Oostende of Charleroi. Vueling Country Manager Wim Melis licht toe: “Dankzij het aanbod in Eindhoven heeft de Belgische reiziger nu meer keuze en flexibiliteit op vlak van vertrekdata en prijzen. Bovendien kunnen reizigers vanuit Antwerpen, Limburg en Luik dankzij Vueling nu naar Barcelona vliegen van vlak aan hun voordeur.”

Deel deze inhoud