Annulatieverzekering

 

No Stop Full

vanaf €145/jaar

No Stop Relax

vanaf €89/jaar

No Stop Tempo

€33/persoon

Annulatieverzekering

 

 

 

Terugbetaling

€2.500/p

€1.500/p

€1.000/p

Franchise

NEE

€50/p

NEE

Reiscompensatie

 

 

 

Terugbetaling voor verloren dagen

€2.500/p

€1.500/p

€1.000/p

Bagageverzekering

 

 

Terugbetaling

€1500/p

€1500/p

€1.000/p

No Stop Full

vanaf €145/jaar

Meer info

No Stop Relax

vanaf €89/jaar

Meer info

No Stop Tempo

€33/persoon

Meer info

Veelgestelde vragen

Ja, Touring dekt ook jouw annulatie in het geval dat je reisgezel annuleert op basis van een evenement dat gedekt wordt door zijn annulatieverzekering. Op voorwaarde dat hij/zij het contract afsloot bij Touring en dat je door die annulatie alleen op reis moet vertrekken. Wanneer de annulatie van je reisgezel niet gedekt wordt door Touring, moet je de reis alleen voortzetten. Touring stelt wel voor om deze persoon te vervangen door een andere reisgezel naar keuze en neemt de administratieve kosten voor de aanpassing van de naam op zich.

Om terug te kunnen vallen om een leasingcontract of autoverzekering, moet het voertuig meestal de oorzaak van het probleem zijn. In de meerderheid van de gevallen is de dekking van het voertuig beperkt tot mechanische pannes (ongevallen niet inbegrepen). De burgerlijke aansprakelijkheid van uw auto dekt meestal net het omgekeerde: enkel ongevallen zijn gedekt (en dus niet de mechanische pannes). In de meeste gevallen is geen enkele medische dekking inbegrepen als u of uw naasten ziek worden of het slachtoffer worden van een ongeval.

Da’s gemakkelijk!

 

Bij pech

 

Jouw reis verzetten of annuleren

 

Rechtsbijstand

 

Info

 

Klantendienst

Nummerplaat wijzigen? Log in in My Touring.

 

Auto- motor- en woningverzekering

  • +32 2 505 67 00 (info over producten: maandag tot vrijdag van 8u30 tot 19u30 / contractwijzigingen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8u30 tot 17u en op donderdag van 8u30 tot 12u / bij schadegeval 24u24 7d/7)

 

Hulp via onze apps

 

Voor meer informatie, bezoek onze contactpagina.

“Een annulatieverzekering, dat heb ik toch niet nodig, de kans dat ik iets meemaak is toch klein?”

“Een annulatieverzekering dat is toch overbodige luxe, niet?”

 

Vele mensen zullen zich zeker in deze zinnen herkennen, maar helaas is het helemaal geen overbodige luxe. Net nu dat vliegen zo eenvoudig is geworden als de trein nemen, worden er natuurlijk dagelijks vele vluchten afgelast en gaat er heel wat bagage verloren.

En net op het moment als je denkt, “dat overkomt me toch niet” kom je aan zonder bagage… Dan zal je blij zijn dat je voor de Touring annulatieverzekering hebt gekozen.

 

Onze annulatieverzekering garandeert je een terugbetaling in het geval van onvoorziene omstandigheden. Kies ervoor om gerust te vertrekken en verzeker je tickets en bagage voor een reis binnen een bepaalde periode, of gewoon voor een heel jaar.

Er moet dus al veel gebeuren om niet gedekt te zijn. Zoals al onze andere producten garandeert Touring je hier ook dat een team van specialisten voor je klaar staat 24u/24 en 7d/7.

 

Indien je veel reist, stellen we je onze annulatieverzekering Touring No Stop Full voor. Hier krijg je onze basisgaranties en valt de franchisekost weg. Verder kan je ook profiteren van Fly Zen. Dit compenseert je bij problemen met je vluchten in Europa.