Image
Touring magazine

Onze Touring magazine

Touringleden kunnen niet enkel op twee oren slapen als ze de weg op gaan, ze worden ook geïnspireerd door Touring Magazine. Dit maandelijkse tijdschrift is opgebouwd ronde drie pijlers. reizen, mobiliteit en clubvoordelen.

Zo gaan we in het reisgedeelte op stap met leden, meestal in eigen land, soms net over de grens. In “Lezers tippen een stad” verlaten we de platgetreden paden met tips die worden aangebracht door bewoners van een bepaalde stad of regio. Een reisexpert neemt ons mee naar exotische bestemmingen. Tenslotte gooien we ook een nieuwsgierige blik in de valies van een reiziger. Altijd verrassend wat daar in zit.

In de pijler mobiliteit leggen we een loep op de verkeerssituatie van binnenlandse en toonaangevende buitenlandse steden. We brengen dossiers over nieuwe mobiliteitsoplossingen of testen een reeks voertuigen met één of meer gemeenschappelijke kenmerken. Een koopgids maakt de leden wegwijs in het ruime aanbod van fietsen, auto-accessoires en dies meer. Kwestie van geen kat in een zak te kopen.

In de pagina’s clubvoordelen verzamelen we enkele nieuwe, opvallende of niet te missen voordelen  die je als Touring lid geniet. Zo stellen we in elke editie een Menu van de maand voor: culinair ontdekken en genieten aan democratische prijzen is hier de doelstelling. We serveren echter ook voordelen bij musea, daguitstappen of volledig verzorgde reizen. Voor elk wat wils dus.

 

Image
touring-magazine nl exemple

Jouw voordeel

Het Touring magazine wordt gratis opgestuurd naar al onze leden.

Een selectie artikelen vind je echter ook integraal online.

Ik ontdek

Touring magazine

Gratis opgestuurd naar al onze leden
Laatste magazines vind je integraal online