Image
Touring magazine

Touring Magazine

Touring Magazine wordt gratis verspreid onder onze leden. Elk nummer neemt je mee op reis en dompelt je onder in mobiliteitskwesties en het laatste autonieuws, doorspekt met tips. En het biedt je ook tal van voordelen!

Touring Magazine is opgedeeld in drie hoofdrubrieken

  • In het eerste deel, Reizen, nemen we je mee op ontdekkingstocht naar verre bestemmingen, stellen we in eigen land fiets- en wandelroutes voor, telkens aangevuld met een lijst van goede adresjes, en nodigen we je uit om op citytrip te vertrekken naar minder bekende, maar daarom niet minder interessante bestemmingen. Toerisme staat centraal in de missie van Touring, en dat voel je meer dan ooit.

 

  • De mobiliteitsrubriek van het magazine brengt je, aan de hand van diepgaande studies, artikelen over je verplaatsingen, over de multimodale mobiliteit van vandaag en alles wat daarmee samenhangt. Onze experts op het gebied van auto’s, fietsen en motorfietsen testen voor jou de nieuwste modellen. En om ervoor te zorgen dat je geen kat in een zak koopt, blijven we koopgidsen schrijven voor de accessoires die je nodig hebt.

 

  • Wat het derde luik betreft, vind je in elk nummer het Restaurant van de Maand, dat onze lezers een gastronomische ontdekkingstocht voorschotelt tegen een aantrekkelijke prijs. Om nog maar te zwijgen van onze Vraag & Antwoord rubriek over de wegcode en onze uitgebreide Verkeersquiz om je verkeerskennis te testen. Onze leden in de watten leggen blijft een van Tourings prioriteiten, en daarom tref je in elk nummer van het magazine een aantal exclusieve voordelen aan.

 

  • Tot slot nog een laatste nieuwigheid. In tal van artikelen zie je een QR-code staan. Al wat je moet doen is die code scannen, en je wordt doorgestuurd naar onze blog. Waar je nog meer informatie vindt over de onderwerpen die jou interesseren. Veel leesplezier!
Image
TM257_eerste keer

Jouw voordeel

Het Touring magazine wordt gratis opgestuurd naar al onze leden.

Een selectie artikelen vind je echter ook integraal online.

Ik ontdek

 

Touring magazine

Gratis opgestuurd naar al onze leden
Laatste magazines vind je integraal online