Image
LEZ Europa

Een aantal landen in Europa heeft lage emissiezones (LEZ) voor personenvoertuigen ingesteld. Waar bevinden deze zones zich? Wat moet je doen om binnen een milieuzone te rijden? Heb je al dan niet een milieusticker nodig?


Hieronder vind je een overzicht van een aantal landen binnen Europa waar je rekening moet houden met de lokale regelgevingen mbt lage emissiezones (LEZ).


In Denemarken, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Slovenië en Tsjechië zijn er voorlopig geen lage emissiezones (LEZ) voor personenvoertuigen.


Touring staat voor je klaar in heel Europa

Reis je met de auto, motor of camper in Europa? Weet dat pech krijgen onderweg of op je bestemming je vakantieplannen danig kan verstoren. Denk dus tijdig aan een Touring bijstandsverzekering zoals onze nieuwe Go Buitenland formule. Waar je je ook bevindt in Europa, bel ons op en je wordt meteen weer op weg geholpen door een van onze bijstandspartners.

Contact

Heb je nog een vraag en ben je Touring-klant? Neem dan contact op met Touringinfo. Je kunt de dienst bereiken op het nummer +32 2 286 33 84 tijdens kantooruren of via mail: touringinfo@touring.be.

Informeer je over onze producten voor pechverhelping, reisbijstand, annulatieverzekering en fietsbijstand.