Image
Trident 660

De 2021 Triumph Trident 660 doet precies wat je van een middenklasser mag verwachten. Hij levert sportieve prestaties, maar blijft weg van nodeloze extremen


Typisch Triumph, maar ...

Triumph-motorfietsen hebben een stevige reputatie op het vlak van prestaties en kwaliteit. De nieuwe Triumph Trident 660 voldoet op dat vlak aan alle verwachtingen. En voegt daar nog een gunstig prijskaartje aan toe!

Triumph Trident 660


Eenvoud siert

De 2021 Triumph Trident 660 is een middenklasse naked die precies doet wat je van een middenklasser mag verwachten. Hij is goed beheersbaar, heeft een hoog fungehalte en beschikt over alle nodige elektronica om motorrijden zo veilig mogelijk te maken. Niks meer, maar zeker niks minder.

Triumph Trident 660


Heerlijk blok

Het hart van de Trident is meteen ook Triumphs handelsmerk: een drieclinder met een sportief hart. De ‘triple’ levert sportieve prestaties, maar blijft weg van extremen die op de openbare weg niet alleen onbruikbaar zijn, maar het rijden vaak ook een pak moeilijker maken.

Trident 660


Vriendelijk prijskaartje

De Britten blijven met hun nieuwe roadster onder de magische grens van 8.000 euro. Net als de prijs wordt ook het gewicht laag gehouden. De Triumph Trident weegt amper 189 kg, wat er mee voor zorgt dat de driecilinder zich bijzonder licht laat sturen.

Triumph Trident 660


Nieuw publiek

Trumph mikt met de Trident 660 op een nieuw publiek. Dat mag iets minder koopkrachtig zijn dan het traditionele publiek dat voor een Brit kiest, maar daarom hoeft je niet minder rijplezier te verwachten. De fabriek uit Hinckley heeft alles goed op een rijtje en de Triumph Trident 660 lijkt vrij van gebreken en vol deugden. Voor jongere motorrijders die het nog even met een A2-rijbewijs moeten stellen, is er ook een versie met 35 kW. De Trident zit vol Britse logica die het merk in het vizier kan brengen van nieuwe klanten. Wie de Trident 660 ook letterlijk in het vizier wil krijgen, kan in januari terecht bij de Triple Days, Triumphs eigen alternatief op het afgelaste Salon van Brussel.


Meer weten over de Triumph Trident 660 en de Triumph Triple Days? Klik hier

Triumph Trident 660

Je kind leren autorijden

Het is zover: je kind slaat zijn vleugels uit ... en leert autorijden. Heb je besloten om zijn of haar begeleider te zijn? Informeer je dan grondig over het leerproces vóór je hieraan begint.

Rijbewijs: welke opleidingen volgen?

Sinds de zesde staatshervorming behoort de rijopleiding tot de bevoegdheden van de Gewesten. Met als gevolg dat de manier waarop je je rijbewijs haalt enigszins anders is in de drie Gewesten. We zetten even alles op een rijtje, Gewest per Gewest …