Move On België vanaf €11.25/maand €135/jaar

  • In België en tot 100 km buiten de landsgrenzen.
  • Voor jouw verplaatsingen per auto, scooter of fiets. Taxi's, oldtimers en landbouwvoertuigen uitgesloten
  • Vervangwagen.
  • Een jaarlijkse wagen check-up en een Taxi Joker

Wat is Move on ?

 

 

Voor elke persoon**

Kies tussen de individuele- of familieformule, waarbij alle familieleden wonend onder hetzelfde dak gedekt zijn.

Voor jouw verplaatsingen per auto, scooter of fiets (met uitzondering van, onder andere, taxi's, oldtimers en landbouwmachines)**

Met de wagen, scooter, fiets of zelfs bij autodelen … het is niet het voertuig dat gedekt is, maar wel de persoon: jij en je gezin! Met uitzondering van, onder andere, taxi's, oldtimers en landbouwmachines. 

Voor elke bestemming**

Of je nu op weg bent voor je werk of voor je plezier, je merkt meteen dat België een klein land is. Daarom dekt Touring je tot 100 km buiten de landsgrenzen.
 

** Bekijk de uitzonderingen op de detailpagina van Move On België.

Met de auto, scooter of fiets

De revolutie van Move On is dat niet het voertuig, maar jijzelf persoonlijk gedekt bent.  Hoe jij je ook verplaatst. Want mobiliteit verandert razendsnel. Of je nu met je eigen wagen op weg bent, met de fiets, scooter of autodelen … Move On is er voor jou. Met uitzondering van taxi's, oldtimers en landbouwvoertuigen. 

Overal in België en 100 km buiten de grens

Shoppen in Rijsel, cultuur opsnuiven in Keulen of een weekendje relaxen aan de Opaalkust? Ook daar ben je gerust op weg dankzij Touring. Net zoals je in de Ardennen zou zijn, in Brussel of … gewoon aan je voordeur. 

We bieden je een jaarlijkse check-up voor je veiligheid

Vertrek je binnenkort op reis of wil je klaar zijn voor de winter? Check dan of je voertuig veilig op de baan kan. Maak een afspraak en een Touring-wegenwachter checkt gratis (waarde 75€) de noodzakelijke functies van je voertuig: oliepeil, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, batterij … 

Exclusieve dienst: Taxi Joker

Soms kruip je beter niet meer achter het stuur. Wanneer je in slaap valt, je niet goed voelt of door een andere reden niet meer kan rijden, hoef je geen onnodig risico te nemen. Bel ons gewoon op en wij regelen een taxi op onze kosten, tot € 50 per jaar. 

Touring Assist-app: bijstand in je achterzak

We zijn nooit ver weg. Met de Touring Assist-app heb je ons altijd dichtbij de hand. Zo kunnen we je dankzij de geïntegreerde geolokalisatie-tool nog sneller en efficiënter helpen!

  • In België en tot 100 km buiten de landsgrenzen.
  • Voor jouw verplaatsingen per auto, moto, scooter, fiets. Met uitzondering van, onder andere, taxi's, oldtimers en landbouwvoertuigen.
  • Gegarandeerde mobiliteit dankzij een vervangwagen.
  • Een jaarlijkse wagen check-up en een Taxi Joker
 

Alvorens te onderschrijven, consulteer de infofiche,  de algemene voorwaarden en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID), individueel of gezin voor meer details over het product Move On België en de niet gedekte risico's. 

* Move On België is een jaarlijks contract met jaarlijkse dekking en stilzwijgende verlenging.